11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţia saltă limuzine

Poliţia saltă limuzine

http:http://www.youtube.com/watch?v=DXqAC-d0v7A
Cine spune că maşinile de lux nu sunt ridicate de echipajele RAT Craiova, dacă sunt găsite oprite neregulamentar, se înşală amarnic. A dovedit-o razia de sâmbătă seară efectuată de efective impresionante ale Poliţiei Locale Craiova prin zona barurilor de fiţe din Bănie.

39 de amenzi şi nouă maşini ridicate

De fapt, razia cu pricina a început încă de vineri seară, când poliţiştii locali au dat o raită prin faţa localurilor unde ştiau că maşinile sunt parcate aiurea. Atunci, poliţiştii n-au aplicat sancţiuni, ci au pus doar nişte scrisorele pe parbrizul autoturismelor oprite neregulamentar, prin care îi informau pe şoferi că, dacă îşi mai lasă astfel maşinile, sunt pasibili de amendă, plus puncte de penalizare la „cazierul rutier“.
În seara următoare, poliţiştii locali au trecut din nou prin aceleaşi locuri. De această dată în număr mare şi nu singuri, ci ajutaţi de două echipe de la Ridicări Auto, aparţinând Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova. Nu i-a mirat deloc să vadă că multe maşini erau oprite fără pic de respect nu doar faţă de lege, ci şi faţă de ceilalţi şoferi. Aşa că agenţii Poliţiei Locale au trecut la completat procese-verbale şi aplicat amenzi, plus ridicarea autovehiculelor care încurcau circulaţia.
Printre vehiculele aflate în atenţia lor s-au aflat Mazda cu nr. DJ-09-EON, Dacia Solenza cu nr. DJ-87-YYY, un Porsche cu nr. DJ-99-ARB, un BMW cu nr. DJ-33-XMX, Opelul Corsa cu nr. DJ-10-CAB, Skoda Octavia DJ-11-ESF parcată de-a dreptul pe trecerea de pietoni, un Renault cu numere de Bulgaria lăsat să încurce circulaţia taman în intersecţia străzilor Macedonski şi România Muncitoare, dar şi un taxi al cărui şofer oprise neregulamentar, crezând că maşina sa galbenă este imună în faţa celor de la Ridicări.
Aşa se face că 39 de şoferi au fost amendaţi, iar nouă dintre ei nu şi-au mai găsit maşinile când au ieşit din baruri. Printre autovehiculele ridicate de echipajele RAT s-au aflat un BMW, un Porsche, dar şi un imens Mercedes din clasa M.
„S-au aplicat sancţiuni şi s-au ridicat doar maşinile oprite neregulamentar şi care încurcau circulaţia. Astfel de acţiuni vom derula în continuare, până când şoferii vor înţelege că şi noaptea trebuie să oprească regulamentar“, a declarat Octavian Mateescu, directorul Poliţiei Locale Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

25 COMENTARII