12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA intrat cu motocicleta într-un taxi

A intrat cu motocicleta într-un taxi

Un tânăr din Craiova a fost rănit grav, vineri, după ce a intrat cu motocicleta pe care o conducea într-un taxi al cărui şofer nu s-a asigurat la efectuarea unei întoarceri.
Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au precizat că Sorin Rotaru, de 49 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un taxi pe strada A.I.Cuza din Craiova, la plecarea de pe loc a încercat să întoarcă, deşi în zonă era marcaj dublu continuu şi a fost lovit de o motocicletă care circula dinspre Rotonda către Centru. În urma impactului, Cristian Mitu, de 22 de ani, tot din Craiova, tânărul care conducea motocicleta, a fost aruncat peste taxiul condus de Rotaru şi a căzut pe asfalt. O ambulanţă SMURD l-a transportat pe motociclistul rănit la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că a fost rănit grav, acesta alegându-se cu clavicula fracturată.
Poliţiştii de la Rutieră au precizat că motociclistul putea fi rănit mult mai grav dacă nu purta echipamentul complet în momentul accidentului.
Pe numele taximetristului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar permisul de conducere al acestuia a fost suspendat până la încheierea cercetărilor în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII