17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNeplata facturilor i-a lăsat fără căldură

Neplata facturilor i-a lăsat fără căldură

Proprietarii a  90 de apartamente din Drobeta Turnu Severin au rămas fără căldură şi fără energie electrică din cauză că nu au plătit facturile la întreţinere. Oamenii sunt în această situaţie de aproape o săptămână.
Dacă până în urmă cu câteva zile locuinţele erau încălzite cu ajutorul radiatoarelor, acum, când şi energia electrică a fost întreruptă, este şi mai frig. Oamenii spun că au datorii mari la întreţinere, dar că nu îşi pot plăti facturile prea curând, având în vedere că mulţi au rămas fără locuri de muncă.
„Este foarte frig în casă, nu ştiu dacă sunt 10 grade. Avem datorii foarte mari la întreţinere, dar nu avem ce să facem. Cu ce să plătim dacă am rămas fără serviciu?“, a spus un locatar al blocului.
Cei mai nemulţumiţi de această situaţie sunt proprietarii apartamentelor care nu au datorii şi au plătit întreţinerea la timp. „Eu o să dau asociaţia în judecată pentru că nu este normal să suportăm toţi pentru cei care nu plătesc. Ştiu că e greu şi nu sunt bani, dar asta este! Dacă nu îşi permit, să plece la ţară şi să facă focul cu lemne. Eu înainte de toate îmi plătesc dările şi apoi îmi cumpăr haine sau altceva. Trebuie să avem grijă cum ne cheltuim banii. Sunt copii mici în bloc. Dacă se îmbolnăvesc, ce facem?“, a spus o locatară.
Administratorul asociaţiei nu a dorit să comenteze situaţia, iar furnizorii de agent termic şi energie electrică din oraş au anunţat că alte 200 de blocuri din Drobeta Turnu Severin vor rămâne în frig şi beznă în zilele următoare, tot pentru neplata facturilor la întreţinere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII