12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUltimul drum pentru Vasile Antonie

Ultimul drum pentru Vasile Antonie

Trupul neînsufleţit al profesorului Vasile Antonie (foto) a fost condus pe ultimul drum sâmbătă de sute de persoane, elevi, profesori, rude şi prieteni, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene. Vasile Antonie, consilier local, fost inspector şcolar general adjunct şi profesor de fizică, a decedat miercuri, în urma unei suferinţe teribile. Vasile Antonie ar fi împlinit în luna mai 57 de ani.
De mai bine de zece ani era profesor de fizică la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“. Era căsătorit şi avea doi copii. Colegii de catedră şi elevii îi plâng trecerea în nefiinţă.
„Suferea de o boală necruţătoare care nu l-a lăsat să mai trăiască. Moartea a luat un om extraordinar, o valoare, un suflet frumos care iubea binele şi oamenii“, a spus, îndurerat, profesorul Dorin Taşcău, directorul Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu.
„A fost singurul profesor la care ne duceam cu drag la ore. Ne ajuta la diverse concursuri şi chiar ne oferea sfaturi de viaţă. Un profesor exigent, care ţinea la uniformă şi ne explica de fiecare dată când ceva nu înţelegeam. Ne pare rău că l-am pierdut“, a spus Ramona Tălângă, elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII