8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjS-a sinucis aplicându-şi mai multe lovituri de cuţit

S-a sinucis aplicându-şi mai multe lovituri de cuţit

Dorin Claudiu Dabelea, un tânăr de 30 de ani din Târgu Jiu, profesor de limba engleză la Liceul Forestier din municipiu, s-a sinucis ieri, aplicându-şi mai multe lovituri de cuţit pe întregul corp. Acesta a fost găsit fără suflare şi într-o baltă de sânge de către părinţii săi, care veniseră în vizită. Aceştia au anunţat imediat poliţia.
Din primele cercetări, oamenii legii au ajuns la concluzia că tânărul s-a sinucis. „În jurul orei 13.20, mama tânărului a sesizat Poliţia Municipiului Târgu Jiu cu privire la faptul că l-a găsit decedat în interiorul apartamentului pe fiul său.
La faţa locului s-au deplasat o echipă operativă şi un medic legist. Din primele cercetări se pare că este vorba despre o sinucidere. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj, urmând a fi efectuată necropsia şi stabilită cauza exactă a decesului“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.
Potrivit vecinilor, bărbatul decedat avea răni pe tot corpul, iar pe jos, în bucătărie, erau trei cuţite ce păreau să fi fost folosite de tânăr pentru a-şi provoca rănile.
Surse din rândul anchetatorilor au confirmat faptul că bărbatul s-a rănit folosind trei cuţite şi făcându-şi răni adânci.

„Era un băiat extraordinar“

Administratoarea asociaţiei blocului în care locuia profesorul a fost ultima persoană care l-a văzut în viaţă.
Femeia a povestit că ieri-dimineaţă, foarte devreme, a bătut la uşa apartamentului cadrului didactic şi i-a cerut banii pentru asociaţie. „Era şase şi jumătate de dimineaţă şi am venit în bloc să bat la uşile oamenilor să strâng banii pentru asociaţie. Aşa fac mereu. Domnul Dabelea mi-a deschis uşa şi mi-a dat banii, 62 de lei. Era îmbrăcat de parcă urma să plece de acasă. M-am gândit că are ore. Era un băiat extraordinar, nu înţeleg de ce a făcut asta“, a declarat administratoarea.  Unii dintre vecinii bărbatului au spus că acesta fusese diagnosticat cu o boală gravă în cursul anului trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII