21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Profesor de yoga la şase ani
La doar şase ani, Shruti Pandey, din India, este cea mai tânără practicantă de yoga din lume. De doi ani, ea predă cursuri de yoga într-un ashram, în nordul ţării. Profesorul micuţei, Hari Chetan, de 67 de ani, a observat de la început talentul excepţionalei sale eleve, pe care o consideră un miracol şi o perfecţionistă. În fiecare dimineaţă, la ora 5.30, în Brahmanand Saraswati Dham, din oraşul Jhunsi, 30 de „elevi“, printre care oameni de afaceri, profesori, dar şi femei casnice şi pensionari, urmăresc cu sfinţenie indicaţiile micului lor antrenor. „Îmi place când oamenii îmi urmează indicaţiile, mă simt ca un profesor adevărat. Am început să mă simt atrasă de yoga după ce l-am văzut pe fratele meu făcând exerciţii. Am încercat şi eu, dar era prea greu, aşa că m-am rugat de părinţii mei să mă trimită şi pe mine la cursuri“, a povestit Shruti.

Gwyneth Paltrow, în rolul lui Marlene Dietrich
Frumoasa actriţă Gwyneth Paltrow ar putea interpreta rolul lui Marlene Dietrich într-un film de televiziune în două părţi, produs de Luc Besson. După cum informează Tgcom.it, proiectul aparţine BBC în colaborare cu HBO şi se bazează pe biografia actriţei germane scrisă de fiica şi confidenta cea mai apropiată a actriţei, Maria Riva. Filmul va surprinde aspecte decisive din cariera actriţei, incluzând primele sale zile pe scena din Berlin, dar şi colaborarea cu regizorul Josef Von Sternberg, din care a rezultat clasicul „The Blue Angel“ (1930), cel mai cunoscut film al lui Dietrich, care îi va aduce mai târziu supranumele Îngerul Albastru şi care va pune bazele carierei sale la Hollywood.

Concurs de frumuseţe pentru elefanţi
Cele mai arătoase pachiderme au avut ocazia să participe la un inedit concurs de frumuseţe organizat în Nepal. După cum informează Krone.at, 12 elefanţi s-au aliniat la startul primei ediţii a concursului de frumuseţe pentru pachiderme organizat în Sauraha, o localitate situată în sudul Nepalului. În marea finală au ajuns doar cele mai frumoase şi mai disciplinate şase exemplare, spre amuzamentul sutelor de spectatori care au participat la originalul spectacol. În afară de aspect, juraţii au ţinut cont şi de disciplină, dar şi de aptitudinile sportive. Potrivit organizatorilor, în Nepal trăiesc în jur de 200 de elefanţi. Aproape jumătate dintre ei se află în regiunea Sauraha, unde sunt folosiţi pentru transportul turiştilor.

Natalie Portman va deveni mămică

Frumoasa actriţă Natalie Portman va deveni mămică. Fericitul eveniment va avea loc la jumătatea anului viitor. Actriţa s-a logodit recent cu coregraful Benjamin Millepied. Cei doi s-au întâlnit anul trecut, pe platourile de filmare ale thriller-ului plasat în lumea baletului profesionist Black Swan, interpretarea din rolul principal aducându-i lui Portman nominalizări la Globul de Aur şi la Screen Actors Guild Award.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU