24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Anahi, în concert în România

Anahi se întoarce în România, pe 17 decembrie, şi promite fanilor un show cu adevărat exploziv. Concertul face parte din turneul de promovare a ediţiei speciale a albumului „Mi Delirio“, primul album solo al cântăreţei lansat după despărţirea de RBD.
Noul material include piesele „Alergico“, în colaborare cu trupa mexicană Matute, „Ni una palabra“, „Pobre tu alma“ şi „Aleph“. Scriitorul Paulo Coelho a ales-o special pe Anahi să interpreteze piesa „Aleph“, compusă pentru promovarea celei mai noi cărţi a sa. În plus, admiratorii lui Anahi vor putea asculta pe noul material discografic şi alte două variante ale piesei „Mi Delirio“, una acustică şi un remix.
Mirela MARINESCU

Demis Roussos revine la Bucureşti

Demis Roussos va susţine, pe 4 decembrie, un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul, care aniversează 40 de ani de activitate, a luat decizia să se întoarcă în ţara noastră şi în acest an, marcând din nou România pe harta turneului său.
Demis îşi va încânta fanii atât cu piese noi, de pe ultimul album lansat de curând, dar şi cu piese menite să îi introducă în atmosfera sărbătorilor de iarnă, precum „White Christmas“, „Silent night“ sau „First Noel“.
Mirela MARINESCU

Eric Clapton, votat chitaristul numărul unu al tuturor timpurilor
Britanicul Eric Clapton a fost declarat chitaristul numărul unu al tuturor timpurilor, într-un sondaj realizat în rândul celor care cântă la acelaşi instrument, relatează presa internaţională.
Creatorul hiturilor „Layla“ şi „Tears in Heaven“ este urmat în acest clasament de americanul Jimi Hendrix şi de alţi doi britanici, Jimmy Page şi Jeff Beck.  
În vârstă de 65 de ani, Eric Clapton s-a bucurat de succes încă de la începutul carierei sale, când a cântat în trupe legendare, precum The Yardbirds şi Cream. Este laureat al premiilor Grammy şi considerat unul dintre cei mai influenţi muzicieni din istorie. Anul acesta, Clapton a lansat al 19-lea album al său.
Sondajul a fost realizat în Marea Britanie.
NewsIn

Take That stabileşte un record de vânzări cu noul album
Noul album al grupului britanic Take That este cel mai bine vândut disc din lume al ultimilor 13 ani, după numărul exemplarelor comercializate în prima săptămână de la lansare, relatează presa internaţională.
Intitulat „Progress“, discul grupului reunit de curând s-a vândut în aproape 520.000 de unităţi.
Precedentul album care depăşise 500.000 de exemplare vândute în prima săptămână de la apariţia pe piaţă a fost, în 1997, „Be Here Now“ al trupei Oasis, cu 663.000 de unităţi.
„Progress“, al şaselea album de studio al grupului Take That, este primul lansat de la revenirea lui Robbie Williams alături de Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald şi Jason Orange.
NewsIn

Charlize Theron, o actriţă practică

Charlize Theron a precizat că statueta Oscar, pe care a primit-o în urma rolului din „Monstrul“, este o onoare… şi cam atât. „Nu dă cu aspiratorul şi nici nu spală vasele!“, spune Charlize Theron despre Oscar. „Dar cu siguranţă este o onoare incredibilă. Nu am crezut niciodată că o să mi se întâmple şi mie, aşa că este cu adevărat special. Dar nu poţi să te limitezi la asta. A doua zi te trezeşti şi viaţa merge mai departe“. Totuşi, de când a luat Premiul Oscar, actriţa a fost tot mai atentă la rolurile pe care le-a acceptat.
Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS