16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Mită la Interne

Omul de afaceri Cătălin Chelu ar fi încercat să-i ofere un milion de euro mită secretarului de stat în MAI, chestor Dan Valentin Fătuloiu.
Potrivit primelor informaţii, chestorul Fătuloiu ar fi refuzat mita, iar Cătălin Chelu ar fi fost condus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru cercetări.
„A venit în birou“, a fost singura declaraţie pe care a făcut-o chestorul Fătuloiu, în drum spre sediul DNA. Autodenunţul ar fi fost făcut de Valentin Fătuloiu, dar unele surse afirmă că ar fi vorba de un dublu autodenunţ, în condiţiile în care şi cealaltă parte ar fi sesizat procurorii DNA. „Mituitorii au fost prinşi în flagrant de DNA. Vroiau să rezolve nişte dosare şi mi-au oferit două case, două maşini şi 50.000 de euro“, a declarat pentru  chestorul Fătuloiu. Cătălin Chelu, de 44 de ani, este unul dintre cei mai activi jucători pe piaţa de capital. Chelu este şi unul dintre cei mai mari acţionari de la SIF-uri. Potrivit Forbes România, Chelu are o avere estimată la 17 milioane de euro, situându-se pe locul 312 în topul celor mai bogaţi oameni din ţara noastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

27 COMENTARII