11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalJudeţul Mehedinţi are un prefect eficient

Judeţul Mehedinţi are un prefect eficient

Judeţul Mehedinţi are un prefect eficient, dacă este să ne luăm după cele două diplome primite de Ion Mîţu la Gala Premiilor de excelenţă organizată la Braşov. Este al doilea an consecutiv când reprezentantul guvernului în teritoriu a primit diplomă de excelenţă pentru eficienţa de care a dat dovadă în administraţie. Activitatea transparentă, desfăşurată în sprijinul cetăţenilor, şi eforturile susţinute de prefectul de Mehedinţi pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din judeţ în cei aproape doi ani de mandat au fost oficial recunoscute şi apreciate de organizatorii Galei Premiilor de excelenţă.
Evenimentul a fost organizat de portalul www.administratie.ro, Agenţia OSC şi Primăria Municipiului Braşov.
„Meritul pentru obţinerea acestui premiu nu este numai al meu. Mulţumesc tuturor angajaţilor din Instituţia Prefectului Mehedinţi, care mi-au fost alături şi au înţeles că împreună putem reuşi să modernizăm şi să eficientizăm activitatea instituţiei. Am ales să fim aproape de locuitorii acestui judeţ şi să ne implicăm în rezolvarea tuturor problemelor cu care mehedinţenii se confruntă. De asemenea, mulţumesc organizatorilor Galei Premiilor de excelenţă, administratorilor portalului administratie.ro, pentru eforturile constante pe care le depun în vederea dezvoltării sectorului administraţiei publice locale şi centrale româneşti“, a declarat prefectul Ion Mîţu.
Acesta s-a implicat în obţinerea finanţărilor pentru realizarea sau continuarea mai multor investiţii în infrastructura judeţului Mehedinţi. Este vorba de reluarea lucrărilor la pasarela peste calea ferată de la Ciochiuţa, modernizarea Drumului Naţional 56A, pe dealul Stârmina, grăbirea lucrărilor de refacere a infrastructurii feroviare, distruse de alunecările de teren sau urgentarea lucrărilor la şoseaua de centură care ocoleşte municipiul Drobeta Turnu Severin.

Alin GHICIULESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS