13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDe la nuntă, la spital

De la nuntă, la spital

Cinci gorjeni au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost loviţi de o maşină. Petrecăreţii erau invitaţi la o nuntă din localitatea Cocoreni, fiind accidentaţi chiar în faţa casei unde avea loc nunta.

Cinci persoane din judeţul Gorj, participante la o nuntă, dintre care trei bărbaţi şi două femei, au ajuns la spital în stare gravă, după ce au fost lovite de un autoturism. Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă noapte, în localitatea Cocoreni, Gorj. „S-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a cinci persoane. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că Marian D.C., de 22 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Cocoreni, din direcţia Târgu Jiu în direcţia Filiaşi, din cauza imprudenţei în conducere a intrat în coliziune cu un grup de persoane care se aflau pe partea carosabilă, participând la o nuntă“, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

Acuzaţii reciproce

În timp ce ceilalţi nuntaşi au declarat că maşina circula cu viteză, conducătorul auto a menţionat că nuntaşii răniţi se aflau chiar în mijlocul şoselei. Din această cauză, conducătorul auto nu ar mai fi avut timp să îi evite. „Avea viteză, de asta sunt sigur. Am auzit ţipete şi am rămas uimit când am văzut cum au fost trântiţi la pământ. Este adevărat că nici ei nu mergeau regulamentar, dar dacă şoferul era un pic mai atent, mai ales că văzuse că este vorba despre o nuntă, poate că nu s-ar fi produs nenorocirea“, a menţionat unul dintre martori. În urma impactului, patru dintre nuntaşi s-au ales cu leziuni multiple, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Târgu Jiu. Pentru cea de-a cincea persoană accidentată, medicii de pe ambulanţă au dispus transportarea de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Craiova, aceasta fiind în stare gravă. În ceea ce îl priveşte pe şofer, acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Craioveanul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII