20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjContre între Ponta şi Manţog

Contre între Ponta şi Manţog

Preşedintele PSD, Victor Ponta, care este şi deputat de Gorj, a lansat un atac dur la adresa pedeliştilor Adriean Videanu şi Ionel Manţog, înainte de vizita ministrului economiei la Complexul Energetic de la Rovinari.

Liderul PSD Victor Ponta nu vede cu ochi buni vizita ministrului economiei, Adriean Videanu, în judeţul Gorj. Deputatul de Gorj, Victor Ponta, îi sfătuieşte pe locuitorii judeţului să îşi păzească buzunarele în timpul vizitei lui Videanu, care va fi prezent astăzi la Complexul Energetic de la Rovinari pentru inaugurarea unei investiţii la depozitul de cenuşă al unităţii. „Când vine domnul Videanu pe undeva, trebuie să ne ţinem bine buzunarele pentru că sigur pleacă cu ceva din Gorj. El nu aduce niciodată nimic, el doar ia. Aşa că, fiţi cu ochii pe el, ăsta-i semnalul meu pentru toţi gorjenii. Domnul Videanu şi domnul Manţog nu consideră că la Gorj trebuie să aibă un partid, la Gorj trebuie să aibă o firmă de produs bani. Orice comparaţie între mine şi domnul Videanu mă jigneşte. Eu sunt un om care respectă legile, iar domnii Videanu şi Manţog ar trebui să plătească în faţa legii pentru tot ce au făcut şi fac în această perioadă“, a menţionat Victor Ponta, preşedintele PSD şi deputat ales în cadrul Colegiului Târgu Jiu.

Reacţie dură din partea lui Manţog  

La rândul său, liderul PDL Gorj, Ionel Manţog, director economic al Complexului Energetic de la Turceni, îl acuză pe Victor Ponta că transformă subiecte de natură economică în subiecte politice. Democrat-liberalul gorjean îi reproşează deputatului ales pe listele PSD Gorj că foloseşte în lupta politică mijloace puerile. „Domnul Ponta nu a adus în Gorj decât ură şi dihonie. Domnul Videanu a adus în Gorj investiţii, atât la Turceni, cât şi la Rovinari. Eu ştiu că mâine domnul Videanu va mai face o surpriză plăcută pentru Gorj în ceea ce priveşte fonduri pentru lucrările de investiţie de care Gorjul moare. Ceea ce nu înţelege Ponta e că lupta politică nu se face cu mijloacele pe care le are. Astea sunt copilării de copil tembel“, a declarat Ionel Manţog, liderul filialei judeţene a PDL Gorj.
Victor Ponta a declarat de multe ori public că locul lui Ionel Manţog este după gratii, dat fiind numărul dosarelor penale pe care acesta din urmă le are. Nici Manţog nu l-a „cruţat“ pe Ponta şi a amintit tot timpul de banii câştigaţi de pesedist în Gorj, din servicii de avocatură la unităţi din sistemul energetic. De menţionat că Ionel Manţog a fost la un moment dat chiar consilierul personal al lui Adriean Videanu, însă a demisionat din funcţie. Videanu nu va merge numai la Complexul Energetic de la Rovinari, ci şi la filiala PDL Gorj, unde se aşteaptă desemnarea celui care va conduce interimar organizaţia până la organizarea de alegeri interne. Favoritul lui Ionel Manţog la şefia partidului este deputatul Cosmin Popescu. Din cauza problemelor de imagine pe care le are, liderii PDL de la Bucureşti l-au sfătuit pe Manţog să nu mai ocupe funcţii de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII