11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞase chei pentru o întâlnire spirituală

Şase chei pentru o întâlnire spirituală

Pentru că este vacanţă, vă propun astăzi o nouă manieră de abordare a unei întâlniri care, de ce nu, vă poate schimba sistemul de percepţie a realităţii şi chiar valorile în momentul începerii unei noi relaţii de cuplu. Vă prezint mai jos o adaptare după un text în care sunt expuse cele şase chei ale unei întâlniri al cărei scop este crearea unui cuplu spiritual, şi asta poate constitui o alternativă la ceea ce există acum în viaţa voastră.
Întâlnirea spirituală sau „întâlnirea conştientă“ este o modalitate de întâlnire. Nu există reguli sau aşteptări, înseamnă să fii sincer cu tine însuţi. Întâlnirea conştientă este mai distractivă decât întâlnirea tradiţională şi duce la rezultate mai bune. Pe măsură ce ne ridicăm frecvenţele vibraţionale şi atingem a cincea existenţă dimensională, este mult mai important să practicăm întâlnirea spirituală cu privire la un partener de viaţă, deoarece gândurile şi sentimentele noastre se manifestă rapid.

1. Aminteşte-ţi de Divinitate
Fii conştient de faptul că fiecare persoană este un ASPECT DIVIN şi, înainte de încarnare, noi convenim să ne uităm divinitatea. Alegem să fim aici, pe Pământ, în această perioadă incredibilă din istorie, aşa că fii bucuros şi recunoscător pentru „trezire“ şi pentru că faci parte din această ascensiune planetară! Baza întâlnirii spirituale constă în a ne iubi pe noi înşine necondiţionat şi a ne permite să ne exprimăm această bucurie imensă, adică Esenţa noastră Divină. Permiteţi-i acestei bucurii imense şi iubiri de sine să radieze şi să atragă acelaşi lucru. Este mult mai sănătos şi satisfăcător să vezi două suflete unite prin bucurie şi extaz decât prin disperare şi singurătate!

2. Fii deschis şi prezent
Dacă suntem cu adevărat prezenţi în momentul respectiv, suntem deschişi să întâlnim dragostea vieţii noastre, deoarece suntem atenţi. Bucură-te de fiecare întâlnire, fie că acea persoană este sau nu un potenţial partener. Atunci când stai la coadă la magazinul de legume, librărie sau poştă (oriunde), încearcă să nu te mai gândeşti ce ai putea prepara pentru micul dejun. Fii un pic mai receptiv şi conştient de cine ar putea veni în spaţiul tău. Bucură-te de momentul pe care îl experimentezi ACUM! Fii curajos şi salută oamenii, iniţiază conversaţii şi zâmbeşte!

3. Fii realist
Chimia apare în orice formă şi dimensiune! Realizează faptul că „tipurile“ tale au fost, cel mai probabil, create de programele de mass-media şi de conştiinţa colectivă. Eliberează-te de această iluzie, matriţă, şi încearcă să simţi SUFLETUL persoanei, prezenţa şi inima acesteia. Poate că partenerul de viaţă nu arată ca „tipul“ pe care suntem într-un fel obligaţi să-l vedem drept atractiv. El poate fi mai înalt, mai scund, mai slab ori mai gras, aşa că detaşează-te de aspectul fizic al unei persoane şi priveşte în profunzime. De fiecare dată când ne bucurăm şi experimentăm o persoană, noi îi putem aprecia unicitatea şi putem vedea Divinitatea sa. Ascultând de propria noastră îndrumare şi ştiind că am putea fi atraşi de cineva deoarece ar putea fi partenerul nostru de viaţă sau poate chiar din alt motiv, poate că acea persoană are nişte informaţii importante pentru noi.

4. Fii real
A fi real înseamnă a lăsa garda jos şi a ieşi din ego; fii tu însuţi fără să încerci să impresionezi sau să te dai mare. Într-o relaţie, când personalităţile sunt dezvăluite şi astfel observate de către partener, este mult mai bine să fii deschis. Exprimându-ne atitudinea adevărată, trimitem acea energie la câmpul cuantelor şi magnetizăm un partener care este şi el real, la rândul său!

5. Ascultarea
La o întâlnire, practică ascultarea activă. În loc să plănuieşti ce vrei să spui sau să te îngrijorezi de felul cum arăţi, ascultarea activă implică prezenţă şi concentrare asupra persoanei celeilalte în timp ce aceasta vorbeşte. Fii prezent acolo pentru ea 100%. Când vorbeşti, fă-o din inimă şi lasă conversaţia să curgă natural. Păstrează tăcerea când se cuvine şi fiţi împreună. Aminteşte-ţi să respiri şi să te relaxezi.

6. A fi în flux
Ieşind din cap şi urmând inima, sentimentele noastre şi energia curentă reprezintă esenţa de a fi în flux. Atunci când pătrundem în Divinitate, noi ştim ce să facem, unde să mergem, cu cine să vorbim etc. În flux, lucrurile nu se gândesc ore în şir, zile sau săptămâni… doar se întâmplă. Face parte din a fi prezent şi deschis. A fi deschis la orice s-ar putea întâmpla înseamnă să profiţi de fiecare moment şi să ai încredere că eşti foarte bine ghidat de sinele tău protector (acea parte din tine care întotdeauna îşi aminteşte conexiunea divină), aceasta este cheia pentru a fi şi a rămâne în flux. Nu te mai gândi la aşteptări şi idei preconcepute cu privire la modul în care ar trebui să arate ceva, ci la cum ar trebui să fie, asta este esenţial.
Întâlnirea spirituală reprezintă o experienţă amuzantă, care poate fi savurată pe deplin. Când aceste şase idei sunt puse în practică, rezultatele nu întârzie să apară şi există posibilitatea să experimentezi o relaţie deschisă, devotată şi plină de dragoste fără limită, aşa că bucură-te de proces!

Gina CHIRIAC, psiholog principal la Centrul de Psihoterapie Sfântul Grigorie Decapolitul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII