10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSamir tot încearcă să iasă din arest

Samir tot încearcă să iasă din arest

La numai o zi după ce Tribunalul Dolj a respins o cerere de înlocuire a măsurii arestării preventive formulate de Samir Sprânceană, ieri, magistraţii au judecat altă cerere formulată de acesta, una de eliberare provizorie sub control judiciar.
Reamintim că Samir Sprân-ceană a fost reţinut pe 1 iunie, în timp ce încerca să iasă din ţară pe la Cenad, iar ulterior a fost arestat preventiv, fiind acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, clonare de carduri şi retrageri frauduloase de la bancomate. Alături de Samir au mai fost arestate alte cinci persoane, printre care şi nepotul său, Ovidiu Doran, toţi fiind acuzaţi de comiterea aceloraşi infracţiuni.
După ce a fost arestat preventiv, Samir a făcut mai multe cereri de eliberare, însă până acum nici una nu i-a fost admisă de instanţe. Marţi, Tribunalul Dolj a judecat altă cerere de înlocuire a măsurii arestării preventive formulate de inculpat, însă a fost respinsă. După o zi, ieri, aceeaşi instanţă a judecat altă cerere, de data aceasta de eliberare provizorie sub control judiciar. Nici de această dată nu a avut mai mult noroc, pentru că judecătorii i-au respins solicitarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII