12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFetiţă de doi ani, îmbătată de tatăl ei

Fetiţă de doi ani, îmbătată de tatăl ei

Un bărbatul, de 40 de ani, din localitatea Bala, a băut marţi după-amiază la o bodegă din comuna Hinova, până când a căzut lat, aproape intrând în comă alcoolică.
Oamenii au alertat poliţiştii din sat, dar sediul era închis, aşa că au sunat la Poliţia din Drobeta Turnu Severin şi, într-un târziu un agent a ajuns la faţa locului, iar altul îl ghida prin telefon cum să ancheteze cazul.
„Ofiţerul de serviciu al IPJ Mehedinţi a fost anunţat marţi după-amiază că pe o stradă din comuna Hinova este căzut un bărbat din comuna Bala, judeţul Mehedinţi, aflându-se în stare de ebrietate şi fiind însoţit de un minor. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pentru că devenise recalcitrant, a fost însoţit şi de poliţie. Minora a fost internată într-un centru de plasament din Drobeta Turnu Severin până la definitivarea cercetărilor“, a declarat Andreea Dobre, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
Sătenii au sunat la ambulanţă şi au povestit că micuţa era îmbătată de tatăl ei cu bere ca să doarmă şi să nu ceară mâncare.
Medicii au ajuns la faţa locului şi au descoperit că bărbatul era aproape în comă alcoolică. „Am intervenit în comuna Hinova pentru acordarea de îngrijiri medicale unui bărbat care se afla în stare avansată de ebrietate, care era însoţit de un copil minor de doi ani. Am înţeles de la oameni că minora a stat în soare. O vom transporta la spital“, a declarat Elvis Moldoveanu, medic pe ambulanţă.
După câteva zeci de minute, bărbatul şi-a revenit. Fiind întrebat de ce i-a dat micuţei să bea, acesta a devenit agresiv: „Aşa am vrut eu să îi dau bere“.
Bărbatul are încă trei copii minori, care, din spusele cunoscuţilor, sunt scoşi zilnic la cerşit împreună cu mama lor. Fetiţa a fost internată într-un centru de plasament. Protecţia Copilului din Mehedinţi a deschis o anchetă, iar cel mai probabil părinţii vor fi decăzuţi din drepturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII