10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGrav accident de circulaţie pe DN 67

Grav accident de circulaţie pe DN 67

Grav accident de circulaţie vineri după-amiază pe DN 67. O femeie a decedat, iar soţul ei este în comă, după ce autotrenul în care se aflau s-a ciocnit frontal cu o autobasculantă plină cu cărbune.
Accidentul a avut loc în localitatea Halânga, la câţiva kilometri de Drobeta Turnu Severin. Şoferul autotrenului a încercat să evite un autoturism, însă s-a cionit frontal cu o autobasculantă plină cu cărbune. Bărbatul a rămas încarcerat în cabina tirului, însă soţia sa a fost aruncată prin parbriz.
„Nu ne putem pronunţa despre starea bărbatului. Este inconştient şi cel mai probabil va fi internat pentru o intervenţie chirurgicală“, a spus un medic de la SJA Mehedinţi.
Celălalt şofer care conducea autosculanta plină cu cărbune a scăpat fără nici o zgârietură. „A încercat să evite o maşină care i-a apărut în faţă. Nu am mai putut să fac nimic, l-am văzut târziu“, a spus şoferul autobasculantei cu cărbune.
La faţa locului au intervenit pompierii cu două autospeciale şi un echipaj de medici care au transportat victimele la spital.
„Pompierii de la ISU «Drobeta» au intervenit pentru acordarea primului ajutor la un accident soldat cu victime pe raza comunei Halânga. Accidentul s-a produs în urma ciocnirii frontale dintre două autotrenuri. Echipa de intervenţie a scos din cabina unui autotractor persoanele accidentate grav, un bărbat şi o femeie, acordând primul ajutor până ce aceştia au fost preluaţi de ambulanţă. Deoarece pe carosabil au curs ulei şi motorină, unul dintre autotrenuri fiind încărcat cu cărbune, pompierii militari au izolat zona şi au degajat materialele inflamabile, evitând producerea unui incendiu“, a declarat Liviu Borugă, căpitan la ISU „Drobeta“.
La scurt timp după de a intrat în sala de operaţii, femeia a decedat, iar bărbatul se află în continuare în stare foarte gravă, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII