10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a sinucis din cauza datoriilor la bănci

S-a sinucis din cauza datoriilor la bănci

Un bărbat de 60 de ani şi-a pus capăt zilelor ieri, la ora prânzului, aruncându-se de la peste 20 de metri înălţime, de pe un stâlp de iluminat din Triajul Gării Craiova.
Era aproape 12.00 când un bătrânel îmbrăcat modest, ce venea dinspre blocurile din Craioviţa Nouă, a trecut linia ferată prin Halta Craiova Triaj. Călătorii care aşteptau trenul nu i-au acordat prea mare importanţă. Omul şi-a continuat drumul către pădurea de la Tancodrom, a trecut pe lângă casa de bilete a haltei, care era închisă, şi a traversat liniile triajului. S-a oprit lângă un imens stâlp de iluminat, înalt de peste 20 de metri, aşezat între linii. S-a uitat în sus, apoi s-a apropiat de scară şi a început să urce pe stâlpul cât un bloc turn. Când a ajuns în vârf, s-a aruncat în gol. A căzut între linii, cu capul direct pe o şină de cale ferată, murind pe loc.
Ambulanţa SMURD a sosit la faţa locului după câteva minute, însă cadrelor medicale nu le mai rămăsese decât să constate decesul. Încercând să-l identifice, poliţiştii de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Craiova au observat că sinucigaşul nu avea asupra lui decât un portofel ponosit. În interior era o carte de identitate, pe numele Dumitru Trancă, de 60 de ani, din Craiova. Alături se afla o hârtie ce se dorea a fi un bilet de adio. În cele câteva rânduri, aşternute cu un scris şovăielnic, bărbatul încerca să explice că s-a săturat de viaţă şi nu mai poate să facă faţă datoriilor la bănci. Îl ruga totodată pe cel care găsea biletul să-l anunţe despre deces pe fiul lui, plecat la muncă în Italia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII