5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact mortal pe DE 70

Impact mortal pe DE 70

Un tânăr de 27 de ani şi-a pierdut viaţa pe loc ieri-dimineaţă într-un accident de circulaţie care a avut loc în localitatea Topleţ, judeţul Mehedinţi, iar alţi doi tineri au rămas internaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.
Accidentul petrecut pe DE 70, în jurul orei 6.00, s-a produs din cauza neatenţiei şoferului, dar şi din cauza drumarilor care, după ce au reabilitat tronsonul de drum Băile Herculane-Orşova, au uitat să-l semnalizeze corespunzător.
Şoferul a lovit în plin un capăt de pod de pe marginea străzii, care ar fi trebuit să aibă parapeţi de protecţie şi semnale luminoase de avertizare sau cel puţin vopsea reflectorizantă. Impactul a fost violent. Pasagerul din dreapta şi-a pierdut viaţa pe loc, şoferul a rămas aproape o jumătate de oră încarcerat în Matiz, iar pasagerul din spate a reuşit să scape după ce a ieşit pe geamul maşinii.
„În această dimineaţă (marţi – n.r.) a avut loc un accident de circulaţie pe DE 70, în localitatea Topleţ, soldat cu un deces şi vătămarea corporală gravă a altor două persoane. Din primele verificări, accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei la volan“, a declarat Claudiu Bebec, subcomisar IPJ Mehedinţi.
La faţa locului au fost solicitate să intervină un echipaj de la ambulanţă pentru preluarea victimelor şi un echipaj de la descarcerare pentru scoaterea pasagerului rămas prins în maşină. Şoferul şi tânărul ocupant al locului din spate au rămas internaţi în Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, cel mai grav rănit fiind conducătorul auto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII