7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCoco şi-a dezamăgit antrenorul

Coco şi-a dezamăgit antrenorul

Vasile Fântână, fostul antrenor de box al lui Alexandru Cosmin Pârvu, a fost surprins de problemele cu legea pe care le are Coco, după ce, în toamna anului trecut, l-a anunţat că vrea să se întoarcă la box.
Vasile Fântână a povestit că, după Gala de Box de la Constanţa din 2007, când Coco a susţinut primul şi ultimul său meci ca profesionist pe care l-a şi câştigat, l-a mai văzut de două ori. O dată – la nunta boxerului Sorin Tănăsie şi altă dată – la botezul fiului acestuia. „La acel botez, Coco mi-a spus că vrea să se apuce din nou de box, să se mai dezmorţească, iar acum aud că are probleme cu legea. A greşit, nu trebuia să facă ce a făcut. Dacă trăia tatăl lui, sigur nu se întâmpla aşa ceva. Îmi pare rău de el, dar şi de mama lui. Dacă o să continue aşa, o să o bage în mormânt“, a precizat pentru GdS, Vasile Fântână.
Fostul antrenor al lui Cosmin Pârvu are 15 ani de carieră la loturile naţionale, olimpice şi de tineret şi a obţinut de-a lungul timpului diferite distincţii, pentru zecile de medalii internaţionale şi naţionale obţinute de sportivii pe care i-a pregătit.
Reamintim că, vineri seară, într-un filtru amplasat pe bulevardul Tineretului din Craiova, poliţiştii au oprit pentru control un Volkswagen Passat condus de Alexandru Cosmin Pârvu, de 22 de ani, din Craiova, fiul lui „Caiac“. În urma verificării documentelor, oamenii legii au constatat că Pârvu conducea maşina, deşi avea permisul suspendat din 2 iunie 2009, printr-un ordin al prefectului de Argeş. La controlul corporal sumar asupra tânărului, într-un buzunar al pantalonilor, poliţiştii au găsit un gram de substanţă albă, fără miros, care la prima vedere părea a fi cocaină. Cazul a fost preluat de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova, ofiţerii antidrog urmând să stabilească dacă substanţa găsită asupra lui Pârvu este sau nu cocaină. În cazul în care analizele vor fi pozitive, Pârvu se va alege cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de deţinere de droguri pentru consum propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII