21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCamion militar, răsturnat

Camion militar, răsturnat

Doi militari polonezi au ajuns la Spitalul Orăşenesc din Orşova după ce camionul în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DE 70 din judeţul Mehedinţi. Maşina militarilor făcea parte dintr-un convoi al trupelor KFOR ce se îndrepta spre Kosovo. Din cauza vitezei, dar şi a carosabilului umed, camionul s-a răsturnat, rupând doi copaci şi oprindu-se foarte aproape de o casă. În urma accidentului, doi militari polonezi au reuşit să iasă din cabina camionului, fiind preluaţi de o ambulanţă şi transportaţi la Spitalul din Orşova, pentru a primi îngrijiri. Medicii au declarat că rănile sunt superficiale. La faţa locului au fost solicitate să intervină echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta“ şi de la Descarcerare.
„În această dimineaţă (ieri – n.r.), pe DE 70, în dreptul municipiului Orşova, a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicaţi doi militari polonezi ce se îndreptau spre Kosovo. Evenimentul rutier s-a produs cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condiţiile carosabilului umed. Cei doi bărbaţi au fost uşor răniţi, dar au fost preluaţi de un echipaj de medici de la Spitalul din Orşova, pentru a primi îngrijiri. Se fac cercetări şi se încearcă ridicarea camionului“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
Camionul care a fost implicat în accident va fi supus unei expertize tehnice. După ce va primi avizul specialiştilor, acesta împreună cu cei doi militari polonezi îşi vor continua drumul spre Kosovo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS