10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalViceprimar bătut cu parul

Viceprimar bătut cu parul

Un bărbat din comuna doljeană Călăraşi a fost arestat după ce l-a luat la bătaie pe viceprimar.
Marţi după-amiază, câţiva angajaţi ai Primăriei Călăraşi, în frunte cu viceprimarul localităţii, Lache Răduţ, s-au dus să demoleze o fântână dezafectată din comună. Demersul lor n-a fost pe placul lui Jane Bârsanu, de 39 de ani, din localitate. Acesta le-a spus angajaţilor primăriei să nu se apropie de fântână, ba chiar a pus mâna pe o bâtă pentru a fi mai convingător. Pentru că nimeni nu i-a dat ascultare, Bârsanu s-a pus cu bâta pe viceprimar, reuşind să-l altoiască de câteva ori peste faţă, înainte de a fi imobilizat de cetăţeni.
Poliţiştii l-au reţinut pe Bârsanu, sub acuzaţia de ultraj împotriva viceprimarului, aflat în exerciţiul funcţiunii, precum şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.
După o noapte petrecută în beciul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, învinuitul a fost prezentat în faţa procurorilor de la Parchetul Judecătoriei Craiova. Aceştia, după ce l-au audiat, au apreciat că, deşi leziunile pricinuite viceprimarului sunt minore, fapta este gravă, deoarece a vizat o autoritate publică în exerciţiul funcţiunii. Drept urmare, procurorii au propus instanţei arestarea preventivă a agresorului viceprimarului din Călăraşi, iar judecătorii au dat curs propunerii, emiţând pe numele lui Bârsanu un mandat de arestare pe 29 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII