14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Mădălina Manole revine pe piaţa muzicală
La scurt timp după ce a devenit mămică pentru prima oară, Mădălina Manole îşi pregăteşte revenirea pe scena muzicală. Artista a terminat înregistrările pentru noul său album, pe care îl va lansa în luna februarie.
„Vin cu melodii noi, câteva cântate în limba engleză, în care se vor regăsi îndrăgostiţii“, a declarat vedeta despre albumul care se va intitula „09 Mădălina Manole“ şi va conţine 12 piese.

Mirela MARINESCU

LLP lansează al doilea single
LLP îşi continuă drumul în muzică şi lansează o nouă piesă, „Out Of My Way“. „Am lucrat la piesa aceasta aproximativ trei luni până a ajuns la forma finală, respectiv versiunea oficială. Ideea piesei o am de mai bine de patru ani şi am simţit că e timpul ca ea să se materializeze“, a mărturisit artistul.
„Out Of My Way“ este o piesă dance, cu un ritm care atrage imediat atenţia.

Mirela MARINESCU

Rod Stewart nu va mai concerta în România
Concertul lui Rod Stewart de la Bucureşti, programat să aibă loc pe 29 iunie, a fost scos de pe pagina oficială de internet a artistului. Potrivit RodStewart.com, citat de Mediafax, concertul de la Bucureşti a fost şters de pe lista turneului programat în această vară, artistul urmând să concerteze doar la Budapesta (26 iunie) şi Viena (27 iunie). După o pauză de două săptămâni, turneul ar urma să continue cu două concerte la Edinburgh (14 şi 15 iulie), precum şi în alte oraşe din Marea Britanie.
Artistul este unul dintre cei mai importanţi muzicieni britanici din toate timpurile. S-a lansat în trupa Jeff Beck Group, a cântat apoi în The Faces, însă cel mai mare succes l-a dobândit în cariera solo, începută în 1969.

Mirela MARINESCU

Johnny Depp, în rolul lui Ozzy Osbourne
O peliculă bazată pe volumul „I Am Ozzy“, despre viaţa rockerului Ozzy Osbourne, fostul vocalist al trupei Black Sabath, l-ar putea avea ca protagonist pe actorul Johnny Depp, potrivit New York Post.
„În prezent, se lucrează la scenariu“, a declarat rockerul în vârstă de 61 de ani.
Întrebat pe cine vede potrivit pentru rolul său, Ozzy Osbourne a declarat că întotdeauna s-a gândit la Johnny Depp. „E unul dintre puţinii actori care ştiu lucruri despre rock ‘n’ roll şi care au un accent englezesc foarte bun“, a spus Osbourne.

Newsin

Anda Adam, finalistă la Selecţia Naţională – Eurovision 2010
Anda Adam se află printre cei 16 artişti aleşi de juriu pentru Selecţia Naţională – Eurovision 2010.
Piesa cu care aceasta a ales să participe la concurs este compusă de Zoltan Pop (Zozo) şi Răzvan Matache.
„Este prima oară când particip la Eurovision şi nu pot spune că mi-am pus toate speranţele în asta. A fost o conjunctură care nouă ni s-a părut interesantă în momentul în care ne-am înscris, însă nu pot să spun că piesa noastră va câştiga. Noi vom face tot posibilul să aducem un show bun, ca prestaţia noastră să fie la superlativ şi să fim mulţumiţi că ne-am prezentat impecabil. Cel mai important este să ştim că am marcat şi acest punct în cariera noastră şi că am făcut-o aşa cum trebuie“, a mărturisit artista.

Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS