22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi tineri, la un pas de moarte

Doi tineri, la un pas de moarte

Doi tineri de 19 ani au fost la un pas de moarte în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aceştia au scăpat ca prin urechile acului după ce maşina în care se aflau s-a rupt în două în urma unui impact cu un stâlp metalic din centrul oraşului Drobeta Turnu Severin.
Victimele au fost aruncate din maşină în momentul impactului, iar poliţiştii spun că gheaţa de pe carosabil şi viteza neadaptată ar fi de vină pentru producerea accidentului.
„S-a produs un accident pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta Turnu Severin, soldat cu vătămarea unei persoane. Din primele verificări se pare că şoferul, un tânăr de 19 ani, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu gheaţă. În urma impactului, maşina a fost deteriorată în proporţie de 90%. În continuare se fac cercetări“, a declarat Staicu Adrian agent principal IPJ Mehedinţi.
Medicii de pe ambulanţă, care l-au transportat pe unul dintre băieţi la spital, spun că tinerii au avut noroc.
„Din fericire, cei doi tineri au scăpat doar cu câteva zgârieturi şi cu o sperietură. Cel pe care l-am transportat la spital a rămas internat pentru investigaţii“, a declarat Eliodor Mihuţ, medic SJA.
Circulaţia rutieră pe bulevardul Tudor Vladimirescu a fost paralizată mai bine de o oră din cauza accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII