11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Iisus Hristos, încoronat rege al unui oraş lituanian
Iisus Hristos a fost „înscăunat“ oficial rege al unui mic oraş lituanian, consilierii sperând că în acest fel vor ridica moralul populaţiei în această perioadă de criză economică. „Înscăunarea lui Iisus Hristos ca rege al localităţii noastre înseamnă a declara solemn că El este suveranul şi protectorul nostru“, a declarat primarul din Salcininkai, Zdzislav Palevic, citat de agenţia de presă BNS. Potrivit actului de înscăunare, adoptat cu unanimitate de voturi, „în această perioadă dificilă pentru ţară, când criza afectează întreaga lume, rolul lui Hristos devine important nu numai în viaţa personală a oamenilor, ci şi în viaţa politică şi culturală“. „De ce nu? La urma urmei, nu este o decizie care poate face rău. Locuitorii din această regiune sunt catolici şi, dacă acest lucru poate încuraja populaţia să respecte cele zece porunci, de ce nu?“, a explicat Leonarda Stancikiene, unul dintre cei 25 de membri ai consiliului local.

Sex în timpul slujbei
Un poliţist a fost concediat şi riscă să petreacă un timp în spatele gratiilor, după ce a fost surprins făcând sex într-o biserică, chiar în timpul slujbei. După cum informează Krone.at, poliţistul de 26 de ani riscă trei ani de închisoare pentru perturbarea activităţilor religioase.
Amorezul şi iubita sa au fost surprinşi în ipostaze intime chiar în timpul slujbei de dimineaţă, oficiată într-o biserică din orăşelul german. Deşi a încercat să fugă cât mai repede din biserică, el a fost recunoscut de unul dintre participanţii la slujbă. După ce a aflat despre aventurile iubăreţului ofiţer, conducerea poliţiei a decis suspendarea din funcţie a acestuia şi deschiderea unei anchete.

Primul transsexual la Casa Albă
Barack Obama demonstrează încă o dată că la Casa Albă nu este loc de discriminări. După cum informează Tgcom.it, preşedintele Statelor Unite a numit-o recent pe Amanda Simpson, un transsexual, drept înalt consilier în Departamentul Comerţului. La aflarea veştii, Amanda Simpson, membru în conducerea Centrului Naţional pentru Egalitatea Transsexualilor, a declarat că speră ca numirea sa să fie doar începutul unei serii. În trecut, pe vremea când numele său era Mitchell, Simpson a fost pilot de încercare. După operaţia de schimbare de sex, Amanda Simpson a candidat, fără succes însă, pentru un post în Congres. De asemenea, ea a făcut parte din echipa lui Hillary Clinton, în timpul campaniei pentru nominalizarea la prezidenţiale din partea democraţilor. Până de curând, actualul consilier a lucrat ca director adjunct la Sistemul de Rachete Raytheon din Tucson, Arizona.

Actorul Vince Vaughn s-a căsătorit
Cunoscutul actor Vince Vaughn şi iubita sa, Kayla Weber, şi-au unit destinele la sfârşitul săptămânii trecute, în Chicago, oraşul natal al mirelui. Vince Vaughn a cerut-o de soţie pe Kayla Weber pe 14 februarie 2009, de Sfântul Valentin, aşezat în genunchi şi oferindu-i un inel cu un diamant de patru carate, în valoare de 125.000 de dolari. Spre deosebire de precedenta sa relaţie cu actriţa Jennifer Aniston, Vince Vaughn a preferat ca legătura lui cu Kayla Weber să rămână discretă. Vaughn şi Kyla au optat pentru o ceremonie restrânsă, înconjuraţi de prieteni, pe ţărmul lacului Michigan. „Sunt foarte fericiţi. Vince îşi dorea o familie şi se gândeşte serios să aibă cât mai repede şi un copil“, a povestit un prieten al actorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS