14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Dorian Boguţă debutează în regie de film
Dorian Boguţă, actorul din „Efect 30“, şi-a făcut debutul în regia de film. Cunoscutul actor a regizat filmul „Zece“, produs de Mihaela Stoian şi Daniel Pârvulescu.
„Înclinaţia spre regie de film a apărut în urmă cu câţiva ani. Am început prin a scrie scenarii de film, printre care «Despre lapte şi miere», «Vera» şi, nu în ultimul rând, «Zece». Cel din urmă spune povestea de dragoste a doi tineri.  Din păcate, nu aveam buget ca să realizăm filmul, dar toţi prietenii mei s-au unit şi am reuşit să realizăm o producţie fără a cheltui practic nici un ban. Fiecare şi-a pus la dispoziţie resursele, şi am realizat o producţie foarte bună“, a spus artistul.

Sophia aduce Crăciunul cu „Forever Christmas“
Sophia lansează, după succesul piesei „My Love“, un nou single – „Forever Christmas“, o piesă dedicată Sărbătorilor de iarnă.
„Nu am avut în plan o piesă specială de Crăciun. Urma să pornesc promovarea pentru altă piesă, însă în timpul unor sesiuni de înregistrări în studiou am auzit din întâmplare acordurile din «Forever Christmas» şi mi-au plăcut enorm. Mi-o doresc pe album ca un cadou pentru fanii mei. Orice artist vrea ca de Sărbători să le poată interpreta fanilor o piesă cu specific. «Forever Christmas» este chintesenţa emoţiilor pe care le am de Crăciun şi, prin intermediul ei, le voi putea împărtăşi de acum încolo tuturor“, povesteşte artista.

Un nou hit Michael Buble
Cântăreţul canadian Michael Buble îşi lansează cel mai nou single, „Hold On“, prezent pe albumul „Crazy Love“, apărut pe piaţă în toamna acestui an.
Piesa a fost scrisă împreună cu Alan Chang şi Amy Foster şi este deja un hit pe piaţa muzicală internaţională. „Hold On“ este o baladă extraordinară, care a captat atenţia criticilor muzicali şi a fanilor de pretutindeni. Piesa va beneficia şi de un videoclip, care va fi gata în luna ianuarie a anului viitor.
„Crazy Love“ a intrat în top Billboard 200 cu 132.000 de discuri vândute după numai trei zile de la lansare, devenind astfel al doilea album de top al artistului.

Steve Vai, nominalizat la al zecelea Grammy din carieră
Steve Vai este nominalizat la Premiile Grammy la secţiunea Best Rock Instrumental, pentru piesa „Now We Run“ de pe cea mai nouă producţie muzicală a sa, DVD-ul „Where the Wild Thing Are“.
DVD-ul a primit Discul de Aur în Canada, pentru record de vânzări, fiind primit cu căldură şi de SUA, şi de Europa, unde s-a instalat confortabil în topurile de vânzări fizice şi on line.
Celelalte nominalizări la aceeaşi categorie au mers către Jeff Beck, Booker T. Jones, Brad Paisley şi Brian Setzer Orchestra.
Steve Vai a câştigat până în prezent trei premii Grammy (de două ori pentru Best Rock Instrumental Performance şi o dată în calitate de producător la categoria Best Pop Instrumental Album) şi a fost nominalizat de nouă ori (de opt ori pentru Best Rock Instrumental Performance şi o dată pentru Best Rock Instrumental Album).

Florin Zamfirescu se întoarce în Bucureştiul de la 1900
Florin Zamfirescu a revenit pe micul ecran într-un nou rol, în serialul „Aniela“. Marele actor dă viaţă lui Haralamb Capelin, un personaj controversat, care se întoarce pe străzile Bucureştiului de la 1900 şi va influenţa destinele tuturor personajelor.
Cu pălărie şi pelerină negre, Haralamb coboară dintr-o trăsură care vine tocmai de la Paris. „Este un personaj care atrage atenţia. Intră ca un virus în toată povestea familiilor bucureştene din epocă. Este trecutul care se întoarce şi revendică drepturi, avantaje şi o face prin orice mijloc“, a spus Florin Zamfirescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS