17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDispăruta, dată în judecată

Dispăruta, dată în judecată

Concubinul i-a sesizat dispariţia. Le-a explicat apoi poliţiştilor că ea a plecat la muncă în Spania, direct de la serviciu, fără bani şi fără bagaje. Acum a dat-o în judecată, cerând încredinţarea copilului.

Cazul studentei Liliana Nicoleta Cotoi, din Craiova, dispărută de la serviciu pe 23 octombrie, începe să semene tot mai mult cu cel al Elodiei, mai ales după ce tânăra de 21 de ani a fost dată în judecată de concubinul ei, care a cerut încredinţarea copilului.

„Spuneţi-i copilului meu că l-am iubit!“

Reamintim că Liliana Nicoleta Cotoi, de 21 de ani, a fost văzută ultima dată pe 23 octombrie. În acea zi a mers la muncă, lucrând ca vânzătoare în Piaţa Centrală a Craiovei, la standul de legume al „soacrei“ sale. A închis la ora 17.40 şi a plecat, lăsând grijulie încasările în acelaşi loc ca în fiecare zi.
A doua zi, concubinul ei, Florian Costache, a sesizat la poliţie dispariţia Lilianei. Tot el le-a adus poliţiştilor un bilet pe care l-ar fi lăsat tânăra la standul din piaţă. Pe bileţel se menţiona: „Vă rog să nu disperaţi! Am plecat acolo unde este linişte şi pace eternă. Spuneţi-i copilului meu că l-am iubit!“. Imediat, oamenii legii s-au gândit că tânăra s-a sinucis. Tot Costache le-a spus însă, cu altă ocazie, că, la puţin timp după ce s-a întors acasă de la poliţie, ar fi primit un SMS de pe un număr de telefon necunoscut, altul decât cel al Lilianei. SMS-ul părea să vină însă de la Liliana, care îl anunţa că pleacă la muncă în străinătate.
Poliţiştilor nu prea le-a venit să creadă, în condiţiile în care tânăra ar fi luat drumul Spaniei direct de la serviciu, fără să aibă vreun ban sau vreun bagaj. La următoarea întrevedere cu poliţiştii, concubinul le-a spus însă acestora că Liliana l-ar fi sunat de pe un telefon cu număr ascuns, spunându-i că este în Spania (fără să precizeze localitatea), că lucrează la un hotel şi îi va trimite curând bani acasă. Ceea ce nu s-a întâmplat până acum.

Concubinul, martor pentru sine

Pe 24 noiembrie, la o lună de la data la care i-a anunţat dispariţia, Florian Costache a dat-o pe Liliana în judecată. El a depus la Judecătoria Craiova o acţiune prin care cere instanţei să-i încredinţeze copilul rezultat din relaţia cu Liliana şi s-o oblige pe aceasta la plata unei pensii alimentare corespunzătoare unui venit la nivelul salariului minim pe economie.
Tânăra a fost citată la domiciliul părinţilor ei, acolo unde figurează că locuieşte oficial. Primul termen în dosarul de încredinţare a minorului este marţi. Se pare însă că instanţa va avea bătaie de cap cu soluţionarea acestui dosar, din moment ce singurul care poate susţine că Liliana şi-a părăsit copilul este tocmai concubinul reclamant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII