10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjConsiliul Judeţean Gorj a dat bani pe vorbe

Consiliul Judeţean Gorj a dat bani pe vorbe

Consiliul Judeţean (CJ) Gorj a cheltuit din bugetul propriu, în anul 2009, suma de 85.000 de lei, fond constituit pentru finanţarea activităţilor de tineret a structurilor neguvernamentale de utilitate publică de şi pentru tineret, precum şi a unor activităţi de tineret de interes local.
Potrivit purtătorului de cuvânt al CJ Gorj, Adina Andriţoiu, în toate problemele ce vizează tineretul consiliile judeţene au obligaţia de a organiza proceduri de consultare cu fundaţiile judeţene pentru tineret, precum şi cu organizaţiile neguvernamentale de şi pentru tineret, constituite la nivelul unităţii administrativ-teritoriale.
Suma alocată ONG-urilor de tineret reprezintă contribuţia CJ Gorj, în calitate de partener, fiind atribuită în baza unui acord de parteneriat semnat între CJ Gorj şi ONG-uri. Suma de 85.000 de lei a ajuns la patru organizaţii neguvernamentale din judeţ şi a fost investită în acţiuni de prezentare în şcoli şi licee a Parcului Naţional „Defileul Jiului“, pentru a determina tinerii să aprecieze dansul popular oltenesc sau pentru a susţine vizitele în judeţ unor voluntari din ţări ale Uniunii Europene. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII