10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Crimă la Giurgiţa

O femeie din comuna doljeană Giurgiţa şi-a ucis soţul cu o lovitură de cuţit direct în inimă, pentru că acesta „şi-a permis“ să-l ajute pe fratele lui la muncă.
Ana Iordache, de 35 de ani, şi soţul ei, Mircea, de 42 de ani, se certau destul de des în ultima vreme, pe fondul consumului constant de alcool, după cum spun vecinii. Victime colaterale ale acestor certuri erau, fără voie, cei doi copii ai lor: un băiat de 17 ani şi o fată de 14.
Marţi, Mircea Iordache a plecat dis-de-dimineaţă la fratele lui, să-l ajute la construcţia unei case. Spre seară, când s-a întors acasă, bărbatul a avut parte de o nouă „scenă“ în familie. Soţia i-a reproşat că nu trebuia să-şi ajute fratele, pentru că avea destule de făcut şi pe-acasă. De la reproşuri la violenţe n-a fost decât un pas, femeia punând mâna pe un cuţit de bucătărie pe care i l-a înfipt soţului în piept. Tăişul i-a străpuns victimei un plămân şi i-a secţionat aorta, producându-i moartea instantanee.
Când şi-a dat seama ce a făcut, a aruncat cuţitul, apoi a anunţat poliţia că şi-a găsit soţul mort, încercând să scape astfel de consecinţe. În urma cercetărilor efectuate de ofiţerii Poliţiei Judiciare, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, minciuna femeii a ieşit repede la iveală. Marţi seară, Ana Iordache a fost reţinută pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe emise de procuror, iar ieri a fost arestată preventiv de către judecătorii Tribunalului Dolj pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Pentru că şi-a ucis soţul, ea riscă până la 25 de ani de puşcărie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII