24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandalagii căutaţi în toată ţara

Scandalagii căutaţi în toată ţara

Cei patru bărbaţi din Caracal care se ascund de poliţie în urma scandalului cu omul de afaceri Remus Rădoi au fost daţi în urmărire generală. Gheorghe Barbu, de 37 de ani, Daniel Baracan, de 33 de ani, şi fraţii Nelu şi Viorel Stoican, de 31, respectiv 41 de ani, toţi de etnie romă, sunt căutaţi de poliţie în toată ţara.
„Cele patru persoane au fost date în urmărire generală. De asemenea, pe raza municipiului Caracal, poliţiştii continuă activităţile pentru găsirea acestora“, a declarat Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Cei patru bărbaţi împreună cu Florin Ion, de 23 de ani, Adrian Pătru, de 20 de ani, Roman Vasiliev, de 49 de ani, Aurel Lăstărache, de 32 de ani, Costi Baronescu, de 21 de ani, Toma Nanu, de 36 de ani, şi Tudor Sali, de 37 de ani, toţi din Caracal, i-au ameninţat pe 22 august, cu furci şi topoare pe Rădoi, dar şi pe poliţiştii sosiţi la faţa locului pentru a aplana conflictul. În urma percheziţiilor făcute de poliţişti, mascaţi şi jandarmi, la domiciliile romilor din Caracal, şase dintre scandalagii au fost reţinuţi, ulterior fiind arestaţi preventiv pentru 29 de zile.
Joi seară, poliţiştii au mai arestat încă unul dintre scandalagii, pe Tudor Sali, prins la sediul Pro TV Bucureşti, unde acesta intenţiona să facă declaraţii în apărarea sa. Toţi cei şapte bărbaţi sunt acum arestaţi preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi asociere în vederea comiterii de infracţiuni.
Poliţiştii continuă căutările pentru găsirea celorlalţi patru bărbaţi implicaţi în scandalul de la Caracal. Oamenii legii cred că aceştia se ascund la rude, în ţară, dar nu exclud nici varianta ca ei să fi fugit în străinătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII