13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDrăguţ l-a învins pe Niculeanu

Drăguţ l-a învins pe Niculeanu

Elisabeta Drăguţ va primi un nou mandat de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, după ce l-a surclasat pe colegul său Costel Niculeanu, la concursul pentru ocuparea acestei funcţii. Potrivit Consiliului Superior al Magistraturii, Drăguţ a obţinut media de concurs 9,65 (9,71 la proiectul managerial şi 9,60 la proba scrisă), faţă de media 7,81 obţinută de contracandidatul său (8,42 la proiect şi 7,20 la scris). Conform regulamentului, candidaţii trebuie să obţină cel puţin media 7 şi cel puţin nota 5 atât la proiectul managerial, cât şi la proba scrisă.
Au mai promovat examenul de ocupare a unor funcţii de conducere: Otilia Chiriţă – pentru funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt (7,82), Laura Mihaela Sarcină – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu (7,74), Ştefania Chelu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia (8,12) şi Lavinia Mariana Ilie – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti (8,39).
La Parchetul din Vânju Mare, Camelia Antonela Dima (8,04) a surclasat-o pe Doina Tatomir (7,57). În rest, au mai candidat singuri, obţinând medii suficiente pentru a fi numiţi în funcţii de conducere la Parchetele din zona Olteniei: Marian Sergiu Niţu – prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina (8,95), Eugen Mădălin Stanciu – prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti (8,09), Cornelia Cîrjeu – prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin (8,77), respectiv Carmen Sîrboiu – prim-procuror adjunct la acelaşi Parchet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII