27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDivorţează de cel care i-a violat fiica

Divorţează de cel care i-a violat fiica

Elena Purea, de 37 de ani, din Bumbeşti-Jiu, va divorţa de  Constantin Purea, bărbatul de 40 de ani, care şi-a violat fiica, Bianca, timp de trei ani.
„O să divorţez imediat ce vor trece aceste 29 de zile de arest preventiv. Sper să se termine repede, pentru că nu mai vreau să aud niciodată de el. Este un monstru! Pentru mine este mort şi numai Dumnezeu poate să-l ierte, căci eu nu îl voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut“, a spus Elena Purea.
Fata cea mare a femeii a fost batjocorită de tatăl ei şi ameninţată că va fi ucisă dacă va spune ceva. După trei ani în care nu a mărturisit nimic, adolescenta a dezvăluit totul, iar tatăl incestuos a fost arestat.
Elena Purea a spus că îşi va continua viaţa alături de fiicele ei: „Am aruncat tot ce era al lui, i-am şters urmele din casa noastră. Am rămas cu datorii, dar ne vom descurca. Fetele sunt raţiunea mea de a trăi. Pentru ele muncesc şi tot ce îmi doresc este ca ele să fie bine, iar cea mare să treacă peste ceea ce i s-a întâmplat“.
În curând, procurorii vor finaliza rechizitoriul întocmit pe numele lui Constantin Purea. Acesta va fi trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă agravantă.
Bărbatul riscă până la 18 ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII