12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjElena Băsescu, în vizită electorală

Elena Băsescu, în vizită electorală

Elena Băsescu a venit sâmbătă în judeţul Gorj, la Căminul de bătrâni de la Suseni, pentru a îndeplini o promisiune a mamei sale. În timpul vizitei din martie, Maria Băsescu i-a spus unui bătrân că o să-i dea un scaun cu rotile.

 

Sosirea Elenei Băsescu la Căminul de la Suseni i-a bucurat pe bătrânii internaţi aici. Toată lumea a aşteptat-o cu sufletul la gură pe mezina familiei. În luna martie a acestui an, Maria Băsescu i-a promis lui Ion Nănuţi un scaun cu rotile. Elena a venit în Gorj pentru a îndeplini promisiunea mamei sale.

Ion Nănuţi are 53 de ani şi nu mai poate să meargă din cauza unui accident pe care l-a suferit în 2002. A lucrat ca miner în Rovinari şi are amintiri frumoase despre acei ani. Suferă de anchiloză evolutivă la ambele mâini, boala fiind accentuată în special la cea dreaptă. Din 2004 a fost adus la Căminul de bătrâni din Suseni, loc care a devenit pentru el „acasă".

„Când a venit Maria Băsescu în vizită la noi, i-am cerut un scaun cu rotile. Apoi am aflat că va veni fata dumneaei să mi-l aducă. În semn de recunoştinţă, vreau să-i trimit un trandafir roşu. Atâta am. Sper să o bucure pe doamna Băsescu", a spus bătrânul imobilizat într-un scaun cu rotile.

Aşteptată cu flori

Bătrânii internaţi la Suseni au aşteptat-o cu flori pe Elena. Cel mai fericit a fost bărbatul care a primit cadoul de la Maria Băsescu. Cuvintele de mulţumire ale lui Ion Nănuţi au făcut-o pe mezina familiei prezidenţiale să se sfiască: „Nu eu am făcut acest gest. Mama vi l-a trimis, aşa cum v-a promis. Eu doar l-am adus din partea ei", a spus fiica preşedintelui. La Petroşani, Elena Băsescu şi-a lansat candidatura la alegerile europarlamentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII