17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGemenii, după gratii

Gemenii, după gratii

Ambii fii ai lui Ghiţă Radulian, preşedintele Sindicatului Liber al Romilor din Municipiul Craiova, au ajuns în spatele gratiilor.

Primul, Dragoş Vlad Băceanu, de 25 de ani, se află de mai multă vreme la răcoare, fiind prins, pe 3 martie 2007, de procurorii şi poliţiştii de la Crimă Organizată, imediat după ce a vândut o „ciocolată de haşiş" de 200 de grame. Mai nou, el este cercetat şi pentru trafic de minori, într-un dosar în care mai figurează ca inculpaţi fratele lui geamăn – Doru Andrei Stoian, de 25 de ani – şi iubita acestuia – Anca Ioana Stănică, de 22 de ani, studentă în anul IV la Facultatea de Litere din Craiova.

De marţi seară, şi Stoian a fost „cazat" în arestul poliţiei doljene, în baza mandatului emis pe numele lui de Curtea de Apel Craiova. Iniţial, Tribunalul Dolj a decis, cu o săptămână în urmă, ca atât Doru Stoian, cât şi Anca Stănică să fie cercetaţi în stare de libertate, însă judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au fost de altă părere, menţinând doar pe numele studentei măsura obligării de a nu părăsi localitatea.

Reamintim că Băceanu, Stoian şi Stănică sunt cercetaţi de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Craiova, sub supravegherea procurorilor Biroului Teritorial Dolj al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, într-un dosar de trafic de minori, fiind acuzaţi că au racolat, transportat şi exploatat sexual în Italia trei tinere cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII