10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSecţia de oncologie are un sediu nou

Secţia de oncologie are un sediu nou

Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean din Târgu Jiu funcţionează, începând de ieri, într-un nou spaţiu, care a fost reabilitat şi modernizat. Sediul a fost inaugurat în prezenţa autorităţilor locale, a conducerii Spitalului Judeţean din Târgu Jiu, precum şi a cadrelor medicale. Lucrările de amenajare şi dotare cu mobilier şi paturi au costat aproape 1,3 milioane de lei. Execuţia s-a terminat într-un timp foarte scurt. Lucrările au început în toamna lui 2008 şi au fost finalizate într-o jumătate de an. Acestea au constat în amenajarea de saloane pentru pacienţi, cabinete medicale, sală de mese, grupuri sanitare, magazii etc. Sediul dispune de 40 de paturi, mobilier şi aparatură medicală nouă.
„Această investiţie reprezintă un nou început în sistemul de sănătate din Gorj“, a spus Florin Mergea, directorul Spitalului Judeţean Târgu Jiu.
Secţia de oncologie a funcţionat până acum într-un spaţiu vechi şi aflat într-o stare de degradare avansată. Dorin Vârjan, directorul economic al Spitalului Judeţean, a precizat că o parte din vechiul sediu va fi demolată, iar cealaltă va primi altă destinaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS