14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Campion… la aripioare

Pentru a marca aşa cum se cuvine mult aşteptata SuperBowl, finala campionatului de fotbal american, în Statele Unite are loc anual un concurs mai puţin obişnuit. Participanţii la Wing Bowl din Philadelphia trebuie să mănânce o cantitate cât mai mare de aripioare de pui. Câştigătorul tradiţionalei competiţii, ajunsă deja la cea de-a 17-a ediţie, a fost John „Super“ Squibb, care a reuşit să mănânce nu mai puţin de 203 aripioare în 20 de minute. Drept recompensă pentru performanţa sa, John a primit o maşină şi un inel cu diamant.

Femeile care dorm, exponat de muzeu

Femeile „obosite“ au acum ocazia să se bucure de un loc de muncă special creat pentru ele. După cum informează Krone.at, New Museum din New York caută femei cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, pentru o expoziţie inedită. Candidatele nu trebuie decât să accepte să doarmă într-un pat. „Ideal ar fi ca fiecare participantă să doarmă şase ore neîntrerupt“, se menţionează într-un comunicat al muzeului. Pentru fiecare oră petrecută în braţele lui Orfeu, „exponatele“ vor primi câte zece euro. Expoziţia cu titlul „The Generational: Younger Than Jesus“ se va desfăşura în perioada aprilie – iunie. Cu această ocazie, vor fi expuse operele a 50 de artişti din toată lumea, care s-au născut după 1976. Chinezul Chu Yun, născut în 1977, şi-a prezentat pentru prima dată expoziţia „This is XX“, care are drept temă centrală somnul, în 2006, la Londra. Potrivit anunţului de prezentare, el a expus „o sculptură umană, creată prin intermediul somnului indus în mod artificial“. Conducerea muzeului a anunţat că va acoperi cheltuielile pentru vizita medicală şi pentru somniferele care trebuie luate de fiecare participantă.

30 de lovituri de bici pentru o ţigară

Un cetăţean sudanez, care a fost surprins în timp ce fuma la bordul unui avion al companiei arabe „Saudia“, a primit o pedeapsă severă pentru gestul său. După cum informează cotidianul italian Corriere della Sera, bărbatul, care se îmbarcase în Qurayyat cu destinaţia Gedda, în nordul Emiratelor Arabe Unite, a fost condamnat la 30 de lovituri de bici. Din câte se pare, pasagerul nu a ascultat solicitările asistentelor de zbor, care îl rugaseră să stingă ţigara. Astfel, imediat după ce a sosit la destinaţie, sudanezul a fost arestat de poliţie. Bărbatul a încercat să se apere, declarând că face terapie pentru a scăpa de tutun, însă judecătorii nu l-au crezut şi au decis pedepsirea sa cu 30 de lovituri de bici.

Cameron Diaz îşi caută casă în Anglia

Deşi a infirmat în dese rânduri că ar avea planuri de nuntă, frumoasa actriţă Cameron Diaz şi iubitul său, Paul Sculfor, par din ce în ce mai hotărâţi să-şi petreacă tot restul vieţii împreună. Vizitele dese în Anglia ale celor doi îndrăgostiţi au dat apă la moară cârcotaşilor, care vorbesc despre o iminentă uniune oficială.
La sfârşitul săptămânii trecute, amorezii au petrecut un weekend romantic în Babington House. Din câte se pare, Cameron şi Paul plănuiesc să cumpere o casă la ţară. „Cameron citea ziarul lângă foc şi vorbea despre faptul că au nevoie de propriul lor loc de refugiu. Paul îşi doreşte un loc în Essex, de preferat lângă casa părinţilor lui, în Hornchurch. Cuplul a vizitat deja o casă de 2,2 milioane de lire sterline, lângă Basildon“, a povestit un apropiat.

Scarlett Johansson aşteaptă cu nerăbdare bătrâneţea

Deşi multe femei ar fi în culmea fericirii dacă nu ar înainta în vârstă, există şi excepţii care confirmă regula. Este şi cazul lui Scarlett Johansson, care a mărturisit că şi-ar dori să aibă cu zece ani mai mult.
„Nu mă simt sexy. Cred că femeile în jurul vârstei de 20 de ani sunt personaje cu toane, trecătoare. Femeile în jurul vârstei de 30 de ani interpretează roluri mult mai profunde, de mame şi soţii care au trecut prin viaţă. Şi aştept cu nerăbdare acea vreme, când voi putea să am mai multă experienţă de viaţă decât am acum“, a declarat actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS