24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal cu focuri de armă în Slatina

Scandal cu focuri de armă în Slatina

Consilierul judeţean Valeriu Matei şi un prieten al său, Adrian Văduva, ambii din Slatina, au fost răniţi ieri de doi dintre fiii lui Bercea Mondial, în urma unui scandal cu focuri de armă ce a avut loc pe raza oraşului. Conflictul a izbucnit după ce Matei şi prietenul său au mers la locuinţa lui Bercea de pe strada Piteşti pentru a discuta pe marginea unei datorii, potrivit unor surse neoficiale.

Cei trei nu s-au înţeles, iar, în timpul discuţiei, consilierul judeţean a fost înjunghiat cu un cuţit în umărul stâng de unul dintre fiii lui Bercea. De teamă să nu fie şi el rănit, Adrian Văduva a folosit un pistol cu gaze, deţinut legal, cu care a tras mai multe focuri în plan vertical. În acel moment, alt băiat al lui Bercea, Laurenţiu Anghel, s-a urcat la volanul autoturismului său Skoda Octavia şi, intenţionat, a intrat în autovehiculul în care se aflau consilierul şi prietenul lui. Acesta din urmă a fost prins între cele două maşini, fiind rănit grav la un picior. El a fost transportat la spital, unde medicii l-au operat de urgenţă. Potrivit cadrelor medicale, acesta a suferit o fractură deschisă la un picior.

La spital a ajuns şi Valeriu Matei, despre care medicii au spus că este în afara oricărui pericol. Şi Laurenţiu Anghel a fost adus pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au audiat mai multe persoane cu privire la acest incident până aseară târziu. „Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a comis agresiunea. În funcţie de concluziile medico-legale, urmează să se stabilească încadrarea juridică a faptei“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII