6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPăunescu va fi cercetat pentru tentativă de omor

Păunescu va fi cercetat pentru tentativă de omor

În urma finalizării anchetei în cazul tentativei de viol petrecute la începutul săptămânii la Târgu Jiu, poliţiştii au schimbat încadrarea juridică pentru Alexandru Păunescu. Acesta va fi cercetat pentru infracţiunea de tentativă de omor. „În urma cercetărilor, s-a hotărât schimbarea încadrării juridice a faptei. Alexandru Păunescu va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Pedeapsa pentru această faptă, în cazul în care va fi găsit vinovat, este de până la zece ani de închisoare“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Cătălin T., celălalt elev implicat în scandalul de luni, este fratele unuia dintre fotbaliştii de la echipa de juniori a echipei Pandurii Târgu Jiu.

 

„Mă simt ameninţată“

 

Un aranjament floral şi un bilet semnat „Alex“ au fost cadoul pe care l-a primit Simona P. miercuri seară. Fata susţine că florile i-au fost aduse de colegele lui Alexandru Păunescu. La câteva minute după ce au plecat fetele, Simona a fost vizitată de sora lui Păunescu. Tânăra i-a spus Simonei că în buchet este şi un bileţel: „Miercuri seară, au venit la mine nişte colege de antrenament ale lui Păunescu şi mi-au adus un buchet de flori care seamănă cu o coroană. Are o creangă de brad şi e din gerbere. M-am speriat. Mă simt ameninţată. Cred că vrea să mă intimideze ca să renunţ la plângere. Nu o să fac asta. Mi-e frică. După ce au plecat fetele, a venit şi sora lui Păunescu şi mi-a spus că în buchet este un bilet. Biletul era semnat Alex şi îmi scria să mă fac bine“, a povestit Simona.

Vasilica, o florăreasă din Târgu Jiu, a spus că buchetele de flori care conţin crengi de brad sunt pentru înmormântare: „Aranjamentele florale pentru morţi se fac din gerbere cu brad sau gerbere, garoafe cu ferigă. Într-un buchet pentru o fată vie nu are ce căuta bradul“. ROIU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII