10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAruncat din taxi după o tamponare violentă

Aruncat din taxi după o tamponare violentă

http:http://www.youtube.com/watch?v=Kt-bpJ5m1r0

Un taximetrist din Craiova a fost grav rănit luni seară, acesta fiind aruncat din maşina pe care o conducea în urma unei tamponări violente cu un autovehicul de teren.

 

La o zi după ce un taximetrist craiovean a provocat un accident soldat, din fericire, numai cu pagube materiale, alt taximetrist a fost implicat într-un eveniment rutier grav, cauza fiind în ambele cazuri aceeaşi: neacordarea priorităţii. Conform poliţiştilor de la Rutieră doljeni, luni seară, în jurul orei 21.30, Claudiu Bambaloi, de 19 ani, conducea un Chevrolet Captiva pe strada Maria Tănase, dinspre bulevardul Titulescu către strada Brestei. La intersecţia cu strada Cerna, Captiva a lovit violent un Chevrolet Aveo, condus în regim de taxi din sens invers de Gelu Gagiu, de 44 de ani, din Craiova, care a virat stânga pe Cerna. În urma impactului deosebit de puternic, portiera stânga faţă s-a deschis, iar taximetristul a fost aruncat de la volan, după care maşina s-a învârtit şi a mers fără şofer pe strada Maria Tănase aproximativ 30 de metri, oprindu-se pe trotuarul de pe partea dreaptă.

În urma impactului, Chevroletul Captiva a fost proiectat cu portiera stângă spate într-un stâlp de beton, după care s-a oprit cu partea dreaptă într-un copac.

 

Trei persoane,
transportate la spital

 

La faţa locului au sosit o ambulanţă SMURD şi Descarcerarea, care au intervenit pentru acordarea primelor îngrijiri medicale victimelor. În taxiul condus de Gagiu se aflau două pasagere care au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că nu au suferit leziuni grave. Şoferul Chevroletului Captiva şi pasagerul de pe locul din dreapta faţă au scăpat fără nici o zgârietură.

Taximetristul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a rămas internat, acesta suferind mai multe traumatisme. Ieri-dimineaţă, Gelu Gagiu a fost transferat la un spital din Bucureşti.

Poliţiştii de la Rutieră au precizat că Bambaloi a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În urma cercetărilor, s-a stabilit că accidentul s-a produs din cauza taximetristului, care nu a acordat prioritate autoturismului condus de Bambaloi.

Încă un accident, aceeaşi cauză

Duminică seară, Marius Nistor, de 21 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe bulevardul Tineretului, la intersecţia cu strada Calea Severinului, nu a acordat prioritate unui Ford condus de Marian Bulgă, de 25 de ani, tot din Craiova. În urma impactului puternic, cele două maşini s-au învârtit şi s-au oprit pe liniile de tramvai. Pasagera din taxi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă, unde medicii au stabilit că a suferit doar câteva zgârieturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

26 COMENTARII