17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMinerii din Petrila au ales pentru locuri de muncă

Minerii din Petrila au ales pentru locuri de muncă

Oamenii din Petrila au mers la vot cu gândul la tragedia petrecută nu de mult în mină, dar şi la o viaţă mai bună. „Am votat pentru o clasă politică mai atentă la problemele noastre. Trebuie să se vadă că oamenii de aici au nevoie de sprijin şi dacă aceia pe care i-am votat vor şti să asculte de cei de la primărie şi chiar şi de oamenii de pe stradă, atunci cred că a meritat să vin la vot“, a spus Emanuel Andronache, unul dintre primii politicieni locali care s-au prezentat la vot la Petrila.

„Sper ca politicienii pe care i-am votat să ne reprezinte interesele şi să fie cât mai multe locuri de muncă. După tragedia de la mină, cred că toată lumea speră să avem ce pune pe masă şi asta înseamnă locuri de muncă pentru noi şi pentru copii“, a declarat alt localnic. „Poate că numai după ce vom alege oameni mai buni în funcţiile de conducere, tinerii ni se vor întoarce în ţară, pentru că, după explozia de la mină, se vorbeşte numai de munca în străinătate“, a spus alt cetăţean, care a votat printre primii din oraşul Petrila.

Toţi cei care locuiesc în Petrila şi care au fost ieri la vot şi-au pus speranţa în politicieni şi au declarat că au ales „oamenii care au auzit de ei“, şi nu politicieni pe care îi văd numai în campanie sau la evenimentele tragice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS