17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalHarnagea vrea anularea alegerilor

Harnagea vrea anularea alegerilor

Biroul Electoral Central a direcţionat către poliţie o sesizare a candidatului PNL pentru Camera Deputaţilor, Cătălin Harnagea, prin care a cerut anularea alegerilor într-un colegiu din judeţul Vâlcea, după distribuirea unui ziar în care se publica un fals interviu cu acesta.

Harnagea a reclamat faptul că sâmbătă, în judeţul Vâlcea, unde a candidat pentru un mandat de deputat, ar fi fost distribuit Ziarul de Vâlcea, în care se preciza că se retrage din cursă şi că recomandă oamenilor pe cine să voteze în locul său. „Cătălin Harnagea, candidat pentru Camera Deputaţilor din partea PNL în Colegiul uninominal numărul 3 din Circumscripţia electorală numărul 40, judeţul Vâlcea, solicită BEC anularea alegerilor pentru Camera Deputaţilor în acest colegiu“, a anunţat Biroul Electoral Central.

Purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ, a precizat că solicitarea lui Harnagea a fost direcţionată către poliţie, pentru cercetări. Poliţia s-a limitat însă la depistarea celor care au distribuit publicaţia respectivă şi sancţionarea lor cu amenzi de câte 1.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS