8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTamponare violentă în intersecţie

Tamponare violentă în intersecţie

Două autoturisme s-au tamponat violent ieri-dimineaţă, în intersecţia de la clinica Promed, din Slatina, după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 8.00. Daniel S., din oraş, circula pe strada Vederii, la volanul unui autoturism Renault Clio. La intersecţia cu strada Vintilă Vodă, spun poliţiştii, acesta nu a respectat semnificaţia indicatorului „Stop“, intrând în coliziune cu un autoturism Opel Astra, condus regulamentar de Florian B., din Slatina.

Impactul dintre cele două maşini a fost puternic, ambele fiind avariate, dar accidentul nu s-a soldat cu victime. „Incidentul s-a produs pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului «Stop» şi a neacordării de prioritate de către conducătorul autoturismului Renault Clio. Acesta a intrat în coliziune cu alt autovehicul ce circula regulamentar pe drumul cu prioritate. Maşinile au avut avarii. Nici unul dintre şoferi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice“, a declarat Ninel Scrieciu, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Olt.

Potrivit acestuia, şoferul care a provocat incidentul a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile şi a primit şase puncte-amendă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII