6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGăsit mort în pârâu

Găsit mort în pârâu

Un bătrân, de 82 de ani, din Vânju Mare – Mehedinţi, a fost găsit mort ieri într-un pârâu din localitatea Bucura. Dumitru B. plecase cu două zile înainte să aducă vitele de pe câmp, dar nu s-a mai întors. El a fost găsit în pârâu de familie, care a anunţat poliţia.

„Pe 10 noiembrie, la ora 7.55, Poliţia Vânju Mare a fost sesizată că Dumitru B., de 82 de ani, din localitate, a fost găsit decedat într-un pârâu de la marginea localităţii Bucura. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a poliţiei care, în urma verificărilor efectuate a stabilit că, pe 8 noiembrie, în jurul orei 18.00, bărbatul, după ce în prealabil a consumat băuturi alcoolice, a plecat de la domiciliu pentru a-şi lua animalele de pe câmp.

Întrucât acesta nu s-a mai întors, a fost căutat de familie, fiind găsit decedat în pârâu. La examinarea cadavrului nu au fost descoperite urme de violenţă“, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Mehedinţi, Carin Sică.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS