17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncendiu în centrul Craiovei

Incendiu în centrul Craiovei

Opt persoane de etnie romă, care locuiesc într-o casă a Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, au fost evacuate duminică noapte, după ce acoperişul clădirii a fost cuprins de flăcări. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au fost solicitaţi, la ora 1.16, să intervină pe strada Unirii pentru stingerea incendiului. La faţa locului au ajuns patru autospeciale cu apă şi spumă şi o autoscară mecanică. Intervenţia a durat până aproape de ora 5.00, la aceasta participând trei ofiţeri şi 20 de subofiţeri din cadrul ISU Dolj, dar şi şase poliţişti şi şapte jandarmi. În urma incendiului a ars acoperişul clădirii pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi.

S-a stabilit că focul a izbucnit de la un scurtcircuit, pagubele fiind estimate la 50.000 de lei. La faţa locului au rămas pentru a supraveghea imobilul patru pompieri şi o autospecială, însă nu a mai fost nevoie de intervenţia lor. Din fericire, toţi locatarii imobilului au scăpat, nici unul dintre cei şase adulţi şi doi minori nefiind rănit.

Pompierii doljeni au mai intervenit duminică pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un vagon cu cărbune în staţia CF Filiaşi, care aparţinea SC UNIFERTRANS SRL Bucureşti. Au ars aproximativ cinci tone de cărbune. Tot duminică, în jurul orei 6.00, Secţia de Pompieri Craiova a fost solicitată să intervină cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin de pe strada George Enescu. Au ars un frigider, o ladă frigorifică, produse alimentare şi nealimentare, cauza fiind tot un scurtcircuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII