16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalElev ucis în bătaie de un coleg

Elev ucis în bătaie de un coleg

Claudiu Daniel M., de 16 ani, elev în clasa a IX-a la Grupul Şcolar Industrial „Matei Basarab“ din Strehaia, a fost omorât în bătaie ieri după-amiază de colegul său de clasă Claudiu M., de 16 ani. Cei doi s-au luat la ceartă din cauza unei fete, în jurul orei 12.30, în timpul cursurilor. După zece minute, la câteva sute de metri de poarta şcolii, într-un parc din faţa Primăriei Strehaia, cearta a culminat cu o bătaie, în urma căreia unul dintre elevi a căzut inconştient.

Conform martorilor, Claudiu M. care este un cunoscut scandalagiu, l-a luat la bătaie din senin pe colegul său. După ce l-a împins de mai multe ori, l-a lovit cu piciorul în plex şi l-a lăsat inconştient în stradă.

„S-au luat la bătaie, i-a dat un picior în stomac şi l-a omorât pe loc. El este la karate, l-a lovit puternic“, spuneau colegii.

„Ofiţerul de serviciu al Postului de poliţie Strehaia a fost sesizat că, în centrul oraşului, pe strada Republicii, a avut loc o altercaţie între doi minori. În urma altercaţiei, unul dintre ei a decedat la spital. Cercetările în acest caz continuă“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Carin Sică.

Medicii spun că lovitura a fost foarte puternică, iar cele 60 de minute în care s-a încercat resuscitarea au fost zadarnice.

„A fost adus la spital un minor în stare de şoc. Era aproape mort. S-a încercat resuscitarea, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Elevul a primit o lovitură mult prea puternică în plex, care i-a provocat decesul. Aşteptăm rezultatele necropsiei“, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului din Strehaia.

Claudiu M. a fost prins şi va fi acuzat de omor, riscând să stea 20 de ani în închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII