15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Gorj Webshop 2008

Oamenii de afaceri gorjeni vor organiza în premieră în această săptămână un webshop. La eveniment sunt invitate toate persoanele ale căror afaceri sunt prezentate pe site-uri, precum şi cele care doresc să dezvolte domeniul IT în Gorj. Evenimentul va avea loc pe 25 octombrie, la ora 11.00, la Facultatea de Inginerie a Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu.
 „În contextul alinierii la tendinţele tehnologice actuale, am iniţiat Gorj Webshop 2008. Întâlnirea îşi propune dialogul deschis al oamenilor de afaceri gorjeni prezenţi on line, dar şi al specialiştilor interesaţi de dezvoltare web şi de organizarea într-o comunitate puternică.
La întâlnire sunt aşteptaţi posesorii de bloguri din Gorj, precum şi cadrele universitare, elevii sau studenţii ale căror activităţi au legătură cu domeniul IT. Este prima conferinţă IT din Gorj unde este încurajat live blogging-ul. Vor fi prezenţi invitaţi reprezentativi din domeniu, la nivel naţional şi regional, întâlnirea având şi o pagină activă pe internet, la adresa www.gorjwebshop.ro“, a declarat Mitruţ Stănoiu, unul dintre organizatorii evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII