10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMinoră dispărută

Minoră dispărută

O minoră din Balş este căutată de poliţie de vineri dimineaţă. Fata a plecat de acasă fără să-şi anunţe părinţii şi nu a mai revenit. Verginica Maria Popa, de 16 ani, a plecat de la domiciliu către şcoală în jurul orei 7.00. A doua zi, când a văzut că fiica sa nu mai apare, tatăl acesteia a anunţat poliţia. Bărbatul a declarat că fiica sa a mai fost plecată de la domiciliu, fără să-şi anunţe familia, în perioada 28 noiembrie 2007 – 22 aprilie 2008, în Bucureşti.
„La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean s-a format o echipă complexă care efectuează cercetări pentru a o găsi pe minoră“, a declarat inspectorul Roxana Filip, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Fata are 1,65 metri înălţime, 50 de kilograme, păr negru, lung, pe care îl poartă strâns în coadă, ochi căprui, ten măsliniu. Nu are semne particulare. La data dispariţiei era îmbrăcată cu o geacă din stofă cu glugă de culoare neagră, cu model floral galben, pantaloni albaştri tip blugi, adidaşi de culoare neagră, iar pe umăr purta o geantă de damă, neagră. Cine poate da relaţii este rugat să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS