3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBăut la volan, urmărit de poliţie

Băut la volan, urmărit de poliţie

Un craiovean este cercetat penal, după ce a fugit de poliţişti. Acesta era în stare de ebrietate la volanul unei maşini cu numere de înmatriculare expirate. În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.30, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, ce patrula pe strada Gârleşti, a observat în trafic un automobil BMW cu numere de înmatriculare suspecte. Poliţiştii l-au somat pe şofer să oprească, însă acesta a ignorat semnalul. Oamenii legii au pornit în urmărirea maşinii până într-o parcare de pe stradă, unde l-au identificat pe şofer drept Costinel Renghia, de 35 de ani, din Craiova.

Acesta emana miros de băuturi alcoolice şi a refuzat testarea cu aparatul etilotest, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Verificând documentele maşinii, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie era expirată.

Echipajul de siguranţă l-a condus pe şofer la Spitalul Clinic Municipal Craiova pentru recoltarea de probe biologice, însă acesta a refuzat. Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale, craioveanul fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat şi cu număr fals şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII