6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCu iaurtul sub fustă în supermarket

Cu iaurtul sub fustă în supermarket

O femeie de etnie romă din Craiova a fost prinsă de agenţii de pază din hipermarketul Metro din localitate în timp ce încerca să iasă din magazin cu produse de peste 350 de lei ascunse sub fustă. Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj, duminică, în jurul orei 10.15, un echipaj de jandarmi aflat în misiune în zona hipermarketului Metro a fost solicitat de un angajat al magazinului pentru că o femeie sustrăsese mai multe produse alimentare şi nealimentare de la diferite raioane.
Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit-o pe Ioana Medie, de 41 de ani, din Craiova. Din discuţiile cu personalul de pază al magazinului s-a constatat că femeia a fost oprită de agenţii de pază după ce a achitat la casă produsele pe care le avea în cărucior, pentru că aceasta a avut un comportament suspect în timp ce a făcut cumpărături.
Ioana Media a recunoscut că avea asupra ei mai multe produse cu care voia să iasă din magazin fără a le achita, acestea fiind ascunse într-un buzunar interior al fustei. Asupra femeii au fost găsite două aparate de ras, opt cutii de iaurt, trei conductori de cupru cu diametrul de 2,5 mm şi 100 de metri lungime. Toate produsele, în valoare de 351,93 lei, au fost restituite pe bază de proces-verbal, iar pe numele femeii au fost întocmite actele premergătoare de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII