10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Moarte suspectă

O femeie din localitatea Argineşti, judeţul Mehedinţi, a fost găsită miercuri seară moartă în locuinţa sa. Elena Gălbinoiu, de 44 de ani, prezenta mai multe răni în zona ochilor şi a gâtului. Cu toate acestea, Poliţia din Strehaia a luat decizia ca la faţa locului să nu fie trimisă o echipă de criminalişti şi procurori.

Vecinii spun că în familia Gălbinoiu au avut loc mai multe conflicte, iar femeia era bătută de soţul ei.

„Era foarte rău cu ea. Nici nu cred că mai împărţeau patul, pentru că beau amândoi şi, după ce se îmbătau, el o lua la bătaie pe săraca femeie. Şi ce dacă bea. Asta nu însemna că trebuia să o bată. Eu ştiu că o lovea, pentru că ea îmi spunea mie“, a spus o vecină. „Era lovită pe corp, avea mai multe lovituri, dar de la căzături din cauza alcoolului. Îi plăcea să bea, nu ştiu eu ce o fi făcut ea cât timp am fost plecat la muncă“, a spus Ion Gălbinoiu, soţul femeii.

Un factor poştal din sat susţine însă că a văzut-o pe femeie în viaţă înainte ca soţul ei să plece la serviciu. „Eu am fost la ei la poartă în această dimineaţă, pe la ora 7.20, ca să le dau ziarul şi am vorbit cu ea. Era binedispusă, am glumit şi nici nu era băută şi nici lovită, nu avea nimic“, a spus poştaşul din localitatea Argineşti.

Oamenii legii nu au catadicsit să se deplaseze la faţa locului, lăsând întreaga răspundere pe umerii unui agent principal de poliţie. „După loviturile pe care le avea victima la ochi şi la gât, mi-am dat seama că a fost agresată înainte de a muri. Nu am de ce să verific dacă are şi alte leziuni pe corp, deoarece nu am primit ordine să fac asta, iar de la Postul de Poliţie din Strehaia mi s-a comunicat că nu se va deplasa nici o echipă de criminalişti sau procurori, aşa că mă voi ocupa eu de caz“, a declarat agentul principal al Poliţiei Strehaia, Marcel Pătru.

Poliţia din localitate se vede iarăşi depăşită de evenimente. Cu câteva ore înainte, poliţiştii au intervenit cu greu la aplanarea unui conflict armat dintre două clanuri de romi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS