12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCadavrul unei femei, descoperit în pădure

Cadavrul unei femei, descoperit în pădure

Moarte învăluită în mister într-o localitate din Mehedinţi. Cadavrul unei femei, care se pare că a fost devorat de animalele sălbatice, a fost descoperit ieri după-amiază, într-o pădure de la marginea localităţii Prunişor. Anchetatorii nu au aflat identitatea femeii.

„Am fost anunţaţi de un cetăţean din comuna Prunişor că într-o pădure de la marginea satului a fost găsit cadavrul unei femei. Ne-am deplasat la faţa locului şi am făcut cercetări“, a declarat comisar-şef al IPJ Mehedinţi, Dan Pătruţescu.

„M-am întâlnit cu ea mai demult, cred că pe 13 iunie, şi am văzut-o că bea apă şi mânca frunze din copaci. Nu a vrut să stea de vorbă cu mine şi a plecat. De atunci nu am mai văzut-o“, a spus Ion Ciolacu, bărbatul cu care femeia găsită moartă ar fi locuit împreună.

În ultima perioadă, din satele aparţinând comunei Prunişor nu a dispărut de la domiciliu nici o femeie cu vârsta între 30 şi 40 de ani. Mama lui Ion Ciolacu susţine că ar fi văzut-o pe femeie în viaţă, dar a omis să spună că băiatul ei ar fi avut vreo legătură cu victima, iar declaraţiile celor doi nu coincid.

„M-am întâlnit cu ea acum vreo zece zile şi m-a întrebat cum să ajungă la strada principală. Era pe aici, pe câmp. Nu ştiu dacă o fi ea sau nu pentru că nu-mi dau seama, după cum arată“, a spus Alexandrina Ciolacu.

Anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea ca femeia să fi fost bolnavă psihic.

„Dacă ar fi să bazăm ancheta pe declaraţiile câtorva martori, femeia era bolnavă psihic, dar până nu avem toate probele, nu putem să spunem mai multe“, a mai spus Dan Pătruţescu, comisar-şef în cadrul IPJ Mehedinţi.

Poliţia din Drobeta Turnu Severin continuă cercetările în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII