12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a răsturnat cu maşina pe câmp

S-a răsturnat cu maşina pe câmp

Un tânăr din Corabia a fost la un pas de a-şi pierde viaţa în urma unui accident de circulaţie petrecut sâmbătă dimineaţă, între comunele Valea Mare şi Jitaru. În timp ce conducea autoturismul Opel Vectra pe direcţia Slatina – Piteşti, Florentin Cosmin Micu, de 25 de ani, a pierdut controlul volanului. Autoturismul a părăsit partea carosabilă, a trecut peste şanţul de lângă marginea drumului şi s-a răsturnat pe câmp.

Din fericire, şoferul a scăpat cu câteva zgârieturi. Florentin Cosmin a spus că nu circula cu viteză foarte mare, dar nu a mai putut stăpâni volanul şi a ieşit de pe şosea.

„Am pierdut controlul volanului. Nu aveam viteză foarte mare şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat“, a spus tânărul.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă şi un echipaj de la Descarcerare. Nu a fost însă nevoie de intervenţia acestuia din urmă întrucât şoferul a ieşit singur din maşină, spun pompierii. Cazul a fost preluat de poliţie, pentru cercetări.

„Pe fondul neadaptării vitezei, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei de deplasare, autoturismul răsturnându-se în afara părţii carosabile. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El a fost sancţionat contravenţional cu 300 de lei şi s-a întocmit proces-verbal de contravenţie“, a declarat Cristi Rădoi, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU